Koliko puta Vam se desilo da Vam se neka suknja dopadne na prvi pogled, a čim je probate vidite da Vam ne stoji lepo? Taj problem imaju mnoge dame.  Neki stilovi suknji izgledaju prelepo i u trendu su, ali nisu univerzalne i ne laskaju svakom tipu građe. Na našu sreću postoje i one suknje koje su takođe lepe i moderne i pritom lepo stoje svim damama bez obzira na njihovu građu. Pogledajte o kojim je suknjama reč.
1.    Suknje sa karnerima
Karneri su u trendu ove sezone, a suknje sa karnerima laskaju svakom tipu građe. To se pre svega odnosi na maksi suknje sa karnerima i suknje koje sadrže karnere samo na krajevima. Što se tiče kratkih suknji sa karnerima one se preporučuju damama koje nemaju istaknute obline jer telu vizuelno dodaju volumen i prividne obline.


2.    Mini suknje
Ako ste u potrazi za šik i seksi odećom onda je mini suknja najbolji izbor za Vas. Mini suknje se naročito preporučuju damama sitne građe i to u kombinaciji sa štiklama jer će ih vizuelno izdužiti. Mini suknje mogu biti od različitog materijala, mogu se nositi u svim prilikama i nikada neće izaći iz mode. Zato vredi investirati u kupovinu kvalitetne mini suknje.


3.    Olovka suknje
Ako imate istaknute obline ili telo u obliku peščanog sata onda Vama olovka suknje stoje fantastično. Olovka suknje mogu da Vam obezbede upadljiv i seksi izgled naročito ako ih nosite u kombinaciji sa crop topom ili providnim bluzama.Međutim, ove suknje su savršene za posao u paru sa klasičnim košuljama, bluzama i sakoima.


4.    Asimetrične suknje
Asimetrične suknje su u trendu već nekoliko sezona. Neobične su, često sadrže i proreze i lepo se kombinuju sa drugim komadima odeće. Postoje različiti stilovi ovih suknji tako da možete uz pomoć njih prikriti neke nedostatke ili istaći prednosti. Bitno je samo da izaberete pravi model. Asimetrične suknje su prikladne za sve prilike i posebno se preporučuju visokim damama.


5.    A-line suknje
A-line suknje mogu biti različitih dužina od mini preko midi do maksi dužine. Laskaju svakom tipu građe, a pogotovo damama sa telom u obliku kruške jer će naglasiti upravo one potrebne obline.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име