Na kraju svake godine se u svetu poznatih, kao i u ostalim sferama života, sumiraju rezultati i zaključuje o tome ko je najviše zaradio u 2014, koja dama je ponela titulu najlepše ili najbolje obučene. Takođe dame biraju najseksipilnijeg muškarca u protekloj godini. Pogledajte koji su poznati muškarci bili u centru pažnje 2014 godine.
1.    Chris Hemsworth
Prema magazinu „People“ najseksipilniji muškarac u 2014 je australijski glumac  Chris Hamsworth. Mnogi ga po fizičkom izgledu porede sa Prad Pittom. Inače ovaj glumac je od 2010 oženjen takođe glumicom Elsom Pataky.

Chris Hemsworth
2.    Chris Pratt
Ovaj američki glumac i komičar je napokon nakon dužeg perioda i napornog treniranja u teretani uspeo da se u 2014-toj transformiše u pravi seks simbol. U protekloj godini je zablistao u filmu Čuvari galaksije, a ove godine ćemo ga tek gledati u filmu Svet iz doba jure čija je premijera najavljena za maj 2015 godine.

Chris Pratt
3.    Jamie Dornan
Trejler za film „50 nijansi sive“ je izašao novembra meseca. Od tada je ovaj glumac postao miljenik žena širom sveta jer igra prelepog i mračnog Kristijana Greja. Njegova popularnost će nesumljivo biti još veća u 2015 i to nakon premijere filma koja je zakazana za Dan zaljubljenih.

Jamie Dornan
4.    James Franco
James Franco je 2009 godine proglašen za najzgrodnijeg muškarca na svetu. Međutim on i dalje opčinjava dame kako svojom harizmom i fizičkim izgledom tako i svojim kreativnim i svestranim sposobnostima. Naime Franco važi za jednu od najobrazovanijih poznatih ličnosti. Dosta čita, pogotovo na snimanju između setova, a 2010 je napisao i knjigu priča koja je naišla na izuzetno pozitivne kritike.
 James Franco
5.    Channing Tatum
Svojom atletskom građom i klasičnim šarmom dečka iz susetsva ovaj glumac i producent svakako zna da privuče pažnju ženske publike. On ne okleva da skine majicu i pokaže svoje mišiće. Channing na društvenim mrežama sam ističe da je 2014 godina za njega bila luda, poslovna i očaravajuća.

Channing Tatum
6.    Bradley Cooper
Ovaj pre svega talentovani glumac opčinjava dame svojom nestašnom kosom, prodornim plavim očima i muževnošću koja je s godinama sve veća. Magazin „People“ ga je 2011 godine proglasio najseksipilnijim muškarcem. Međutim, njegova slava ne jenjava tako da je i 2014 godine svrstan među top deset najpoželjnijih muškaraca na svetu.

Bradley Cooper
7.    Matt Bomer
Plave oči su definitivno bile in u 2014 godini i krase ovog američkog glumca. Mnoge mame su Bomera proglasile za idealnog zeta pa  između ostalog zahvaljujući i ovoj tituli on je s pravom među top deset najpoželjnijih muškaraca na svetu. Na žalost oženjen je publicistom Simon Halls od 2011 godine i imaju tri sina.

Matt Bomer
8.    Michael Straham
Michael je penzionisani fudbaler tako da ne čudi što ima lepu i seksi sportsku građu. Međutim on se već uveliko bavi glumom tako da ćemo ga ove godine videti u ostvarenju  Magic Mike XXL.

Michael Straham
9.    Ryal Gosling
Već više godina je ovaj kanadski glumac na vrhu rang liste najseksipilnijih muškaraca na svetu. Novopečeni tata ima sve kvalitete koje žene vole kao što su anđeosko lice, harizmu i mnogo talenta.
Ryal Gosling

10.     Scott  Foley
Brada je još jedna karakteristika seksi muškaraca u 2014 godini. Foley je savršen primer šarmantnog i neodoljivog muškarca sa dvodnevnom bradom.  Seksipilnost kod nekih momaka dolazi tek sa godinama. To važi za Scott Foley koji sada u 42 godini izgleda bolje nego na početku karijere kada je glumio u seriji Felicity.

 Scott  Foley

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име