Pošto zima već stiže i dani su sve hladniji potrebna nam je toplija odeća. Mnogi jesenji trendovi će se nositi i tokom zime kao što su bordo boja, pletena garderoba, čizme do članka ili iznad kolena, pončo i drugi ogrtači, interesantne marame i tako dalje. Pogledajte top pet trendova za ovu zimu.
1.    Moda 60-tih godina
Na mnogim modnim revijama kao i na ulicama su primećene kratke haljine i kaputići u stilu 60-tih godina. Lepo stoje kako uz elegantne cipele tako i uz čizme iznad članka. Jennifer Lopez voli ovaj stil oblačenja.

2.    Pleteno
Štrikani i pleteni modni detalji i odeća su u trendu već nekoliko sezona. Pored kapa, šalova, džempera i tunika ove zime će se nositi kako pletene haljine tako i kompleti pletenih pantalona i džempera. Haljine mogu biti jednodelne ili iz dva dela kao što na primer nosi Kim Kardashian.

3.    Krzno
Krzno je ove sezone svuda prisutno kako na torbama tako i na čizmama. Bunde predstavljaju vanvremenske jakne koje su ove sezone popularnije nego ranijih. Posebno se preporučuju bunde u svetlijim bojama ili sa interesantnim printom.

4.    Vojni ili militaristički stil
Maslinasto zelena boja je u trendu ove sezone. Nose se jakne, pantalone, haljine bluze, kombinezoni. Ova boja se lepo uklapa sa životinjskim printovima kao što je na primer leopard print.

5.    Ogrtači i pelerine
Pončo, pelerine, kabanice predstavljaju osnovne zimske komade odeće koje bi svaka dama trebalo da ima u svom garderoberu. Možete ih nositi na različite načine. Na primer pončo lepo stoji uz čizme iznad kolena.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име