Duga kosa je oduvek bila simbol ženstvenosti i suptilnosti. Međutim poslednjih godina se pojavljuju dame koje nose kratku i kosu srednje dužine i pritom izgledaju i deluju seksi. Znači nije stvar u dužini kose već u načinu kako je nosite. Ove sezone su kako na modnim pistama tako i na ulici sve prisutnije bob frizure. Jednostavne su, laskave i raznovrsne tako da svaka dama može da nađe sebi odgovarajuću bob frizuru. Pogledajte neke od najmodernijih bob frizura.
1.    Sienna Miller – Klasična kratka bob frizura
Sienna je pronašla pravi stil za svoje ovalno i ljupko lice. Radi se o klasičnoj bob frizuri sa šiškama koje su podeljene na pola i uklopljene sa ostatkom kose. Ova frizura uokviruje lice i prikazuje ga u najboljem svetlu.

Sienna Miller – Klasična kratka bob frizura
2.    Taylor Swift – Kovrdžava bob frizura
Taylor takođe ima ovalno lice i opredelila se za kovrdžavu bob frizuru koja se spušta do vrata. Šiške su pomerene u stranu. Ova frizura deluje jednostavno, divno i ljupko naročito na prirodnoj svetlosti.

 Taylor Swift – Kovrdžava bob frizura
3.    Jessica Szohr – Talasasta bob frizura
Kontrastne boje kose koje se kreću od tamnijih do svetlijih nijansi povećavaju privlačnost ove divne frizure pogotovo oko bočnih delova gde je naglašen volumen kose. Nežne lokne se spuštaju do nivoa vrata i pritom naglašavaju lepotu očiju.

 Jessica Szohr – Talasasta bob frizura
4.    Hilary Rhoda – Razbarušena kratka bob frizura
Duži slojevi ove frizure deluju očaravajuće u kombinaciji sa kraćim i razbarušenim bočnim slojevima. Ovo je jedna od onih frizura sa kojom ćete uvek izgledali mlađe bez obzira na godine.

Hilary Rhoda – Razbarušena kratka bob frizura
5.    January Jones – Elegantna bob frizura po sredini
Uredni krajevi kose sa kratkim bob rezovima izgledaju elegantno i privlačno i to naročito ako je kosa u nijansi boje meda. Iako ova frizura važi za tipično letnju može se nositi i tokom drugih godišnjih doba.

 January Jones – Elegantna bob frizura po sredini
6.    Coco Rocha – Strukturna bob frizura
Coco Rocha sa  pin ravnom kosom i ravnim šiškama deluje strogo. Ovo je puritanski stil bob frizure koji lepo stoji damama sa četvrtastim oblikom lica.

Coco Rocha – Strukturna bob frizura
7.    Emma Stone – Kratka bob frizura sa šiškama
Emmi idealno stoji  kratka bob frizura sa šiškama sa strane i ovom posebnom crvenkastom nijansom boje kose. Sa ovom frizurom lepota njenih očiju dolazi do izražaja.

Emma Stone – Kratka bob frizura sa šiškama
8.    Jennifer Lawrence – Kratka bob frizura sa teksturom
Tekstura ove frizura podrazumeva da je kosa sa jedne strane iza uveta, a sa druge puštena preko lica. Ovo je jedna moderna i elegantna frizura koja daje suptilan i ženstven izgled.

Jennifer Lawrence – Kratka bob frizura sa teksturom
9.    Clemence Poesy – Neuredna bob frizura
Ovo je takozvana cik cak bob frizura koja odgovara damama koje imaju prirodno talasastu kosu. Šiške se kreću uz lice, a duži spoljni slojevi su posebno naglašeni i daju ovoj frizuri jedan poseban volumen. Ova bob frizura deluje prirodno i magično.

Clemence Poesy – Neuredna bob frizura
10.     Anne Hathaway – Kratka bob frizura sa prirodnom teksturom
Ova dama ume da nosi i dugu kosu  i kratku piksi i ovu prirodnu bob frizuru na pravi način. Ovo je asimetrična bob frizura jer je pozadi kraća a spolja duža tako da u prvi plan ističe Annin lep i  sjajan  osmeh.

 Anne Hathaway – Kratka bob frizura sa prirodnom teksturom
11.     Lily Collins – Retro bob frizura
Ova bob frizura podseća na one koje je nekad nosila Merilyn Monroe i Audrey Hepburn. Jedna strana je iza uveta a druga zalizana i prebačena sa strane i pritom ima predivne lokne. Ova retro bob frizura podseća na stara dobra vremena i deluje elagantno i glamurozno.

Lily Collins – Retro bob frizura
12.    Nicole Richie – Ljubičasta bob frizura
Ako ste dovoljno smeli ofarbaćete se u ljubičasto. Međutim ovo je klasična i malo talasasta bob frizura koja lepo stoji svakom obliku lica i bilo kojoj boji kose.

 Nicole Richie – Ljubičasta bob frizura
13.    Marion Cotillard- Ravna bob frizura
Ova bob frizura deluje tako nevino i mladalački i preporučuje se damama koje imaju potpuno ravnu kosu.

Marion Cotillard- Ravna bob frizura
14.    Kat Graham – Bob frizura oko lica
Ket izgleta tako slatko sa bob frizurom koja uokviruje lice. Inače ovakva bob frizura lepo stoji damama sa licem u obliku srca. Ovo je takođe jedna vrsta klasične bob frizure sa krajevima koji se blago uvijaju prema licu.

Kat Graham – Bob frizura oko lica
15.    Karlie Kloss – Glamurozna bob frizura
Ova kovrdžava bob frizura sa strane deluje romantično i glamurozno. Lepo se uklapa uz viseće upadljive minđuše i elegantnu večernju haljinu.

Karlie Kloss – Glamurozna bob frizura

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име