Predstavljamo vam najnovije torbe za proleće 2021 godine. Radi se o zanimljivim i lepo dizajniranim modelima koji dolaze direktno sa modnih pisti. Ima za svačiji ukus po nešto. Od praktičnih, poslovnih tašni u kojima može stati sve što nam je potrebno tokom jednog radnog dana pa sve do opuštenih svakodnevnih modela koji podsećaju na cegere i idealni su za šetnje i šopinge. Boje su takođe u trendu od neutralnih crnih, belih i braon do upadljivih žutih, narandžastih, zelenih.

Ako volite da kupujete tašne i želite neke od kvalitetnih, dizajnerskih novih modela onda vam torbe za proleće 2021 koje vam ovoga puta predstavljamo mogu poslužiti kao dobar orijentir prilikom vašeg sledećeg šopinga.

Modeli u vidu fascikle

Istraživali smo za vas najnovije trendove za predstojeću sezonu i pronašli ove elegantne tašne koje podsećaju na tanku fasciklu za arhiviranje papira. Možda nisu najpraktičnije, ali su svakako originalne i lepe. Dobro se slažu sa prolećnom poslovnom garderobom. Ima većih i manjih modela različito dizajniranih, ali ipak sve liče na fasciklu. Givenchy je ponudio model sa lanac kaišem koji izgleda moćno i sofisticirano. Ima i klasičnih dizajna sa kožnim kaišem za rame ili samo sa elegantnom ručkom. Boje su uglavnom standardne jer se ipak radi o modelima namenjenim za poslovne prilike. Dominiraju crna, braon, bela, kamel i bež boja.

 

Mrežaste torbe za proleće 2021

Mrežasti modeli koji su namenjeni za kupovine, poput cegera, se najviše i nose kada krenu topliji prolećni dani. Tako je bilo prošle godine kada su ovi modeli bili veoma traženi. Po svemu sudeći nosiće se i ove sezone. Mogu biti od različitog materijala i to od kože do kanapa. Neki modeli imaju i kaiš za rame i ručku, a drugi samo veliku ručku. U ove tašne zaista mnogo toga stane jer se rastežu. Idealne su za nošenje voća, povrća i ostalih potrepština za kuću. Međutim, tu su manji, elegantniji modeli sa resama ili bez njih koje možete nositi kada u toku dana idete na kafu sa prijateljica ili samo u neku neobaveznu šetnju.

Torbe za proleće 2021 u upadljivim bojama

Ove sezone nosiće se modeli svih oblika i veličina u prelepim, upadljivim bojama koje podsećaju na boje slatkih bombona. Otuda i naziva za ova trend „candy bags“. Boje se kreću od narandžastih, preko žutih, zelenih, ljubičastih pa sve do plavih i crvenih. Žute tašne su veoma tražene kao i one u pastelnim nijansama. Jedno je sigurno candy torbice će oživeti i ulepšati svaku vašu odevnu kombinaciju.

Torbica za vodu

Poslednjih godina dizajneri su se utrkivali ko će dizajnirati što lepšu i bolju torbicu za vodu. Zahvaljujući ovom trendu više plastičnu flašu sa vodom ne morate nositi u rukama ili unutar velikih tašni i bojati se da se voda ne rasipa i napravi štetu. Tašnica za vodu se može nalaziti na velikoj tašni kao dodatak i to najčešće oko kaiša. Sada postoji posebna tašna za te namene koja se nosi oko vrata ili oko struka. Ovo može biti odličan poklon za nekoga ko vam je drag i ko voli moderne stvari.

Carryalls model

Za razliku od predhodnog modela koji ima samo jednu namenu, carryalls modeli su multipraktik jer u njih može da stane bukvalno sve i što vam treba i što vam ne treba. Zato ako imate mnogo stvari koje želite da ponesete sa sobom onda je ovo idealan model za vas. Dizajni su iz godine u godinu sve lepši pa samim tim i sve popularniji.