Ove jeseni očekuju nas veoma zanimljivi i originalni dizajni noktiju. Pored klasičnih, tamnijih jesenjih boja nosiće se nokti i sa tipičnim jesenjim motivima kao što su opalo lišće, golo drveće, suvo cveće… Zatim nokti inspirisani dešavanjima koji su prisutni tokom jeseni pre svih Noć veštica, a kasnije  Nova Godina i Božić.  Ako ste ljubitelj nail art dizajna onda će Vam se sigurno dopasti sledeći predlozi.
1.    Nokti sa jesenjim motivima
Tipične jesenje slike vešti nail art umetnici mogu preneti i na nokte. Jesen je prepuna toplih tonova, sezonskih motiva i delikatnih oblika koji se veoma detaljno mogu preslikati i na nokte.  Ovako dizajnirani nokti se mogu lepo uklopiti uz svaki Vaš jesenji outfit.


2.    Sjajni nokti
Sjajni i šljašteći nokti predstavljaju jednostavno rešenje da celokupni Vaš outfit izgleda šik i glamurozno. Čak i monotonu kombinaciju sjajni nokti čine zanimljivijom. Možete nacrtati lišće ili drveće bez lišća i dodati mu sjaj ili šljokice. Ili samo namažite svoj omiljeni lak za nokte i dodajte malo šljokica. Igrajte se i pokažite svoju kreativnost.


3.    Halloween nail art dizajni
Svi motivi koji karakterišu Noć veštica se mogu oslikati i na noktima. Počev od jednostavnih sa bundevama pa do onih tipičnih horor scena sa duhovima, kostima, čudovištima…


4.    Braon nokti
Braon je tipična jesenja boja. Mnoge dame nose braon odeću i modne detalje, a u poslednje vreme i braon lak za nokte. Možete koristiti tamno braon ili svetlije nijanse braon boje u kombinaciji sa drugim bojama. Kao inspiracija Vam mogu poslužiti sledeći primeri.


5.    Sivi nokti
Sive nokte možete nositi samostalno ili u kombinaciji sa drugim bojama kao što su plava, crvena, roze, žuta, zlatna, srebrna. Tamno sive nokte uparite sa šljokicama, napravite i neke dezene kao što su pruge, tufne i slično.


6.    Burgundi nokti
Kao što znate burgundi je jedna od najpopularnijih jesenjih boja poslednjih nekoliko godina. Zato i ne čudi što su sve prisutniji burgundi ili bordo lakovi za nokte. Burgundi nokti izgledaju moćno i glamurozno pogotovo u kombinaciji sa cirkonima i biserima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име