Kombinacije za hladne dane

Džemperi su postali veliki hit poslednjih nekoliko godina. Inače smatraju se veoma svestranim komadom odeće jer se mogu nositi uz različite modele pantalona, suknji, takođe samostalno kao džemper haljine, a u poslednje vreme i preko haljine.  Nose se džemperi različitih dužina, boja i printova sve u zavisnosti od Vašeg ukusa i stila odevanja. Ako ste ljubitelji džempera i želite više da ih nosite onda Vam predlažemo da pogledate na koji način ih možete kombinovati sa suknjama ove sezone.
1.    Džemper sa printom i kožna olovka suknja
Ako imate klasični model džempera sa geometrijskim printom onda ga možete upariti sa kožnom olovka suknjom u boji koja odgovara boji džempera. Dobićete modernu monohromatsku kombinaciju koju možete zaokružiti  dubljim čizmama u istoj nijansi kao džemper i suknja. Vodite računa samo da između suknje i čizama postoji malo prostora.

dzemper sa printom i kozna olovka suknja
2.    Prugasti džemper i suknja sa dugmićima sa strane
Jednostavna, seksi kombinacija. Dovoljno je samo da crno belu prugastu bluzu kombinujete sa crnom mini A  – line suknjom koja ima dugmiće sa strane. Začinite kombinaciju crnim nadkolenicama i kožnim čizmicama.

Prugasti džemper i suknja sa dugmićima sa strane
3.    Tanji džemper i plisirana suknja
Tanje jednostavne bluze koje su pripijene uz telo nosite uz plisirane suknje koje su same po sebi upadljive. Uskladite ih po boji i dobićete još jednu monohromatsku kombinaciju.  Zaokružite outfit crnim čizmicama jer je ove sezone u trendu kombinovanje crne i teget boje.
 Tanji džemper i plisirana suknja
4.    Džemper sa detaljima i suknja sa grafičkim printom
Ako želite da dobijete elegantnu i ženstvenu kombinaciju idealnu za poslovne prilike onda uz jednobojni džemper, koji na sebi ima detalje kao što su nitne ili ukrasni dugmići, nosite suknju sa grafičkim printom. Uz tamniji džemper nosite suknju sa svetlijom osnovom i tamnijim printom i obrnuto. Ceo outfit podignite na viši nivo klasičnim cipelama na štiklu.

Džemper sa detaljima i suknja sa grafičkim printom
5.    Pleteni džemper i duža suknja sa grafičkim printom
Pleteni džemper koji na sebi ima pletenice možete nositi uz dužu suknju sa grafičkim printom. S’ obzirom da se radi o crno belom printu onda džemper može biti u bilo kojoj boji. Ovde je konkretno roze džemper u pitanju. Ako je džemper duži i širi slobodno ga pustite da ide preko struka. Inače uz A-line dužu suknju nosite dublje čizme.

Pleteni džemper i duža suknja sa grafičkim printom
6.    Rolka i mini suknja sa printom
Uz jednostavnu svetliju rolku možete nositi mini A – line suknju sa printom. Začinite ovaj mladalački outfit moto čizmicama.

Rolka i mini suknja sa printom
7.    Rolka sa cvetnim printom i crna suknja
Krupni cvetni print je u trendu ove sezone pa se zato mogu naći i rolke sa ovim printom. Ukoliko imate ovakvu rolku možete je kombinovati sa crnom suknjom dužine do kolena.Začinite outfit žutim kaišem i cipelama na platformu.

Rolka sa cvetnim printom i crna suknja
8.    Džemper sa crno belim printom i crna mini suknja
Uz crnu A – line mini suknju ide sve. Ali zanimljivu kombinaciju ćete dobiti ukoliko ovu suknju nosite sa džemperom sa interesantnim grafičkim printom koji vuče na animal print. Začinite kombinaciju upadljivijim čizmicama.

Džemper sa crno belim printom i crna mini suknja
9.    Pleteni džemper u svetlijoj boji i kožna mini suknja
Već ste videli da pleteno lepo stoji uz kožu. Zato uz svetliji žuti ili narandžasti pleteni džemper nosite kožnu crnu mini suknju. Zaokružite outfit tankim kaišem oko struka i plićim cipelama.

 Pleteni džemper u svetlijoj boji i kožna mini suknja
10.    Džemper sa V- izrezom i kožna midi suknja
Džemperi sa V –  izrezom su odraz sportske elegancije. Uz ovakve džempere možete nositi midi kožnu suknju i pliće cipele. Ako je džemper u teget boji onda slobodno birajte braon suknju.

Džemper sa V- izrezom i kožna midi suknja
11.    Džemper sa uspravnim prugama i suknja sa resama
Ako ste ljubitelj trendova i boho stila onda uskladite svoj prugasti džemper sa resastom suknjom. Uz ovu kombinaciju nosite crne čizmice do članka.

Džemper sa uspravnim prugama i suknja sa resama
12.    Crna rolka i karirana suknja
Crna rolka ide uz sve i materijale i printove. Uparite je ovoga puta sa kariranom suknjom. Zaokružite outfit belim čizmicama.

 Crna rolka i karirana suknja

 

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име