Proleće donosi promene i nove frizure. Na Instagramu se najbolje vidi sa kojim frizurama su dame širom sveta rešile da dočekaju proleće 2020. Predstavljamo Vam tri najpopularnije frizure sa instagrama koje najavljuju dolazak proleća. Nadamo se da će Vam se neka od njih dopasti i da ćete je isprobati ove sezone.

  1. „Blunt“ lob
    Govorili smo više puta o „blunt“ bobu, varijanti bob frizure koja podrazumeva ravan i oštar rez. Na taj način kosa, pogotovo tanja, dobija na volumenu i gustini. Međutim, za ovo proleće dame su izabrale „blunt lob“ ili duži bob. „Blunt“ lob ima dužinu do ramena , može biti ravan, blago talasast ili potpuno kovrdžav. Možete se opredeliti za peskovito plavu boju, ombre roze boju ili klasične nijanse braon boje.
  1. Francuske resaste šiške
    Što se stila Francuskinja tiče poznat je francuski bob, ali i francuske šiške. Ove šiške su resaste, imaju dužinu malo ispod obrva i najčešće se nose uz duže talasaste frizure.
  1. Moderna „shag“ frizura
    Na nedelji mode u Parizu mnogi modeli su nosili ovu frizuru. Damama se ova „shag“ frizura dopala i sve više se interesuju za nju. To je ustvari modernizovana verzija kovrdžave „shag“ frizure iz 70 – tih godina prošlog veka. Sa modernom „shag“ frizurom ćete u svakom trenutku postići prirodan i svež izgled.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име