Većinu muškaraca privlače lepo doterane, našminkane žene kada su dobro raspoložene i nasmejane. Međutim, istraživanja su pokazala da postoje neke čudne situacije u kojima se žene mogu svakodnevno naći, a koje takođe muškarce privlače. Pogledajte o kojim se situacijama radi.

1.    Kada ste neraspoložene i nenašminkane
Žene troše dosta vremena da bi se našminkale, lepo obukle i sredile frizuru i to muškarci znaju da cene i vole da se nađu u društvu lepih žena. Međutim, momci žele da vide kako žena koja im se  dopada izgleda kada nije našminkana i doterana i kada je loše raspoložena. Smatraju da će je na taj način bolje upoznati.
Kada ste neraspoložene i nenašminkane
2.    Vaš akcenat
U svim zemljama pa i kod nas možete po naglasku prepoznati ko je iz kog grada. Zato žene nemojte se stideti i prikrivati svoj naglasak i akcenat jer ste možda baš zbog njega nekom muškarcu privlačni.
 Vaš akcenat
3.    Kada ste uplašene
Još jedna čudna stvar privlači muškarce, a to je kada je žena uplašena. Muškarac tada vidi priliku da uteši ženu i da joj pokaže da je pravi muškarac.
 Kada ste uplašene
4.    Strije
Posle porođaja obično ostaju strije ili rastegnuta koža na stomaku. Istraživanja su pokazala da muškarci kod svoje žene vole da vide strije jer ih to podseća da je ta žena majka njegove dece.
 Strije
5.    Kada nosite maslinasto zelenu odeću
Neke muškarce privlače devojke u vojnoj uniformi jer smatraju da im mogu biti dobro društvo kada idu u lov. Ali to ne znači da treba da nosite maslinasto zelenu uniformu svaki dan. Ti isti muškarci vole kada ste prava dama i nosite haljinice i izgledate slatko.

Kada nosite maslinasto zelenu odeću

6.    Naočare za vid
Istina je da mnoge muškarce privlače devojke koje nose naočare. Zato ne kupujte kontaktna sočiva već sa uživanjem i ponosom nosite svoje naočare.
Naočare za vid
7.    Kada se šminkate
Da li ste znali da Vaš momak voli da gleda dok se šminkate? Zapanjuje ga preciznost, pokreti koje pravite dok se šminkate. Zato slobodno nanosite šminku u prisustvu svog muškarca.
Kada se šminkate
8.    Mokra kosa uvijena u peškir
Jedna od najčudnijih stvari koja privlači muškarce je i kada žena pere kosu. Za njega ste privlačni sa mokrom, dugom kosom uvijenom u peškir.

Mokra kosa uvijena u peškir

9.    Kada vežbate
Muškarci vole da Vas gledaju dok vežbate, kada se znojite i zadihani ste. Možda vama nije nidočega, ali njega tada privlačite. Zato slobodno vežbajte pred njim ili još bolje zajedno sa njim.

 Kada vežbate

10.    Kada nosite njegovu majicu
Muškarci vole kada nosite njegove majice ili košulje. Zato slobodno obucite njegovu omiljenu majicu i iznenadite ga.

 Kada nosite njegovu majicu

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име