Ako idete na more i u nedoumici ste šta da nosite preko kupaćeg kostima onda Vam predlažemo da pogledate savete modnih stilista. Najbitnije je prilagoditi kupaći i odeću koju nosite preko  svom obliku tela.

1.    Za devojke atletske građe
–    Ako ste sportske, atletske građe i pritom imate kupaći sa dosta trakica i u svetlim vodenim bojama onda je najbolje preko njega nositi jednostavnu i dužu belu bluzu.
–    Ili možete izabrati ženstven kupaći sa cvetnim printom i preko radi balansa nositi čipkanu haljinu. Uskladite boju kupaćeg sa bojom haljine.
–    Uz jednodelni kupaći sa karnerima predlažemo jednostavni, crni kombinezon. Idealna i moderna varijanta.

2.    Za devojke sa većim grudima
–    Ako ste izabrali kupaći kostim sa dubljim gornjim i plitkim donjim delom onda je najbolje da preko nosite klasičnu, mušku belu košulju sa prugama.
–    Preko klasičnog jednodelnog kupaćeg sa tankim prugama možete nositi mornarsko plavi kaftan sa interesantnin printom.
–    Uz prelep i ženstven kupaći sa dubljim gornjim delom predlažemo belu tuniku sa rupicama u boho stilu.

3.    Za devojke sa širim kukovima
–    Preko paradajz crvenog bikinija sa dubljim donjim delom najbolje je nositi dugi kaftan sa V-izrezom i interesantnom štampom koja odgovara boji kupaćeg.
–    Iskombinujte kupaći sa gornjim delom u upadljivo svetlo neonskoj boji i crni donji deo i preko obucite tanku tuniku sa dužim krajevima.
–    Ukoliko želite da naglasite svoju ženstvenost onda nosite jednodelni kupaći sa dubokim V-izrezom i preko dužu, crnu kaftan haljinu sa lepim vezom.

4.    Za visoke devojke
–    Da biste vizuelno skratili torzo izaberite bikini sa dubljim gornjim delom i klasičnim donjim delom u interesantnom tropikal printu. Preko možete obući haljinu sa visokim strukom i velikim prugama.
–    Ili pak obucite kupaći sa dubljim donjim delom i to u kombinaciji pruga i tufnica, a preko radi kontrasta boja obucite crvenu maksi haljinu.
–    Uz jedan ovakav jednodelni kupaći ide maksi haljina sa podignutim strukom i V-izrezom.

5.    Za niže devojke
–    Potreban Vam je bikini sa tropikal printom koji će Vas vizuelno izdužiti, a preko možete obući  kraći kombinezon sa čipkanim detaljima.
–    Preko jednodelnog kupaćeg sa prorezima  obucite kraću belu čipkanu haljinu.
–    Ako izaberete kupaći sa karnerima na gornjem delu onda preko obucite kaftan sa seksi zmijskim printom.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име