Da li znate da postoje polu formalne haljine sa kojima praktično možete prisustvovati raznovrsnim događajima? Možda zvuči nestvarno, ali zaista sa jednom istom haljinom možete ići na posao, zatim sa prijateljicama na kafu, onda sa dečkom na neki sportski događaj pa čak i na venčanje. Potrebno je da se samo drugačije našminkate i promenite cipele, torbice i ostale modne detalje. Pogledajte o kojim se polu formalnim haljinama radi.

1.    Za zaposlene žene
Za zaposlene žene koje rade u kancelariji polu formalna haljina je idealan izbor. Izaberite laskavu, ali prilično konzervativnu haljinu kao što je ova sa cvetnim motivima Dolce & Gabbana, preko obucite sako i crne cipele i eto Vam moderno poslovno odelo. Cvetni print vizuelno veoma lepo deluje, a tamna boja haljini daje potrebnu ozbiljnost i poslovnost. Sa ovom haljinom možete izaći i uveče na piće sa prijateljicama. Potrebno je samo da obučete neki interesantan blejzer ili kožnu jaknu i smelu clutch torbicu.
 Za zaposlene žene
2.    Haljine za deveruše
Ako ste deveruša na nekom venčanju onda izaberite polu formalnu haljinu. One nisu toliko skupe, a pritom  ih možete nositi  i u još nekim prilikama. Birajte meke, ženstvene i elegantne haljine sa lepim detaljima i u boji koja podseća na romantičnu jesen.
Haljine za deveruše
3.    Polu formalna crna haljina
Mala crna haljina takođe spada u polu formalne haljine koje su veoma svestrane i svaka dama bi trebalo da ih ima u svom garderoberu. Lako se kombinuje sa modnim detaljima i možete  sa njom formirati i moderan, ali i klasičan outfit. Uz ove dve haljine možete nositi čak ranac i patike tokom nekog sportskog događaja. Takođe uveče možete skretati poglede i izgledati seksi i zavodljivo ako ove haljine kombinujete sa upadljivom šminkom i visokim potpeticama.

Polu formalna crna haljina

4.    Pametne i prilagodljive haljine
Izbor polu formalne haljine bi trebalo da zavisi od načina Vašeg života. Ako provodite mnogo vremena u kancelariji onda Vam treba pametno skrojena haljina poput onih gore navedenih. Međutim ako ste više kod kuće onda Vam treba haljina koja će mnogo više govoriti o Vašem karakteru, osobinama i zanimanjima. Naprimer, haljine koje podsećaju na 60-te uz visoke štikle ili čizmice do članka možete nositi uveče kada izlazite sa društvom. Prilikom izbora polu formalne haljine treba voditi računa o materijalu od kog je haljina i od dužine. Birajte haljine dužine do kolena i od krepa.
Pametne i prilagodljive haljine

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име