Devojke vole da nose maksi suknje zato što su svestrane i mogu se tokom letnjih dana lepo uklapati sa ostalim komadima odeće i modnim detaljima. Pritom su laskave i daju osećaj sigurnosti. Ako ih uparite sa visokim štiklama izgledaćete više i tanje. Takođe, ova suknja Vam može obezbediti kežual, rokerski, elegantan ili retro šik izgled. Pogledajte na koje sve načine ovog leta možete nositi maksi suknju.

1.    Crvena maksi suknja
Crvenu maksi suknju možete uklopiti sa bež bojom i životinjskim printom. Ovo je prilično jednostavna, ali i elegantna kombinacija koja podrazumeva crvenu maksi suknju, bež bluzu na bratele, bež torbicu i narukvicu i ravne sandale sa životinjskim printom.
 Crvena maksi suknja
2.    Crna maksi suknja
Crna boja se najlakše kombinuje. U ovom outfitu uz dužu, crnu maksi suknju se lepo uklapa bela majica sa interesantnom štampom, torbica i cipele sa platformom u pop narandžastoj boji i par slatkih visećih minđuša i elegantan sat.
 Crna maksi suknja
3.    Bež maksi suknja
Crna i bež boja se savršeno uklapaju i dopunjuju. Uz bež dugu suknju nosite jednostavnu crnu bluzu i crne cipele sa platformom. Zabavite se torbom u zelenoj boji, ogrlicom sa dragim kamenjem i naravno ponesite obavezno naočare za sunce po mogućstvu u bež boji.
 Bež maksi suknja

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име