Dame žele da se obuku tako da izgledaju i da se osećaju lepo i glamurozno. Međutim ponekad se u prvi plan istaknu neki nedostaci koji sve pokvare. Ali ne mora tako da bude. Zahvaljujući modnim trikovima koji podrazumevaju upotrebu prave odeće i modnih detalja možemo biti zadovoljne svojim izgledom od jutra do mraka i tako svakog dana. Pogledajte  koji modni trikovi mogu prekriti naše nedostatke.

1.    Kaiš
Kaiševi su jedan od najkorisnijih modnih detalja koji pre svega služe da pričvrste odeću koja je labava. Pored toga oni mogu da istaknu Vašu seksi figuru peščanog sata i na taj način fokusiraju pogled na Vaše obline, a ne na nedostatke. Nosite kaiševe sa sjajnom i upadljivom kopčom koja skreće pažnju.

2.    Blokada boja
Blokada boja je u trendu već nekoliko sezona, a stilisti je koriste da bi stanjili siluetu. Ne nosite samo odeću crne boje da biste izgledali vitkije, već tokom leta koristite odeću u svetlim blokada bojama. Ovakvom odećom ćete sigurno prekriti mnoge svoje problematične oblasti.

3.    Nakit
Sa nakitom možete najlakše skrenuti pažnju sa Vaših nedostataka. Kada imate na sebi nešto svetlo, zabavno, smelo, što sija odmah svi prvo to pogledaju. Ako želite da Vam grudi izgledaju manje onda izbegavajte ogrlice sa dugim lancima.

4.    Mešanje i podudaranje printova
Ako smatrate da imate višak kilograma ne treba da nosite samo vrećastu odeću da biste to prikrili. Moderniji način da sakrijete višak kilograma je da nosite odeću u printu od glave do pete. Možete da nosite odeću podudarnih printova, ali i smelije varijante. Na primer, gornji deo u jednom, a donji u drugom printu.

5.    Karneri
Karneri su dobar način da naglasite one delove tela gde je to potrebno. Ako su Vam grudi male možete da nosite bluzu sa karnerima u oblasti grudi. Tada se stvara vizuelni efekat da su Vam grudi veće. Na taj način možete da prikrijete i neke nedostatke koje imate oko struka.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име