1.    Emma Stone
Ova glumica je tokom svoje karijere više puta menjala boju kose. Međutim, ove godine je napravila super izbor crvene nijanse koja se postepeno stapa u plavu boju. Ovo je jedna od najpopularnijih ombre frizura  koje mnoge dame pokušavaju da iskopiraju.
 Emma Stone
2.    Lauren Conrad
Louren je ovoga puta eksperimentisala sa mešanjem boja. Na vrhu tamnija nijansa plave ka dnu svetlo plava. Međutim, ova devojka je tipična plavuša tako da neočekujemo da će mešati još neke boje sem plave.
 Lauren Conrad
3.    Venessa Hudgens
Ova dama voli da eksperimentiše i sa bojama i sa dužinom kose. Ovoga puta je na Instagramu postavila sliku na kojoj je njena frizura i boja inspirisana likom Male Sirene.
Venessa Hudgens
4.    Khloe Kardashian
Ništa bez sestara Kardashian. Khloe najčešće nosi ombre frizure. Ovoga puta kombinacija tamno plave koja postepeno prelazi u svetlije plavu.
Khloe Kardashian
5.    Kate Mara
I ova glumica je zbog uloga uvek spremna da menja boju kose. Ovoga puta se pojavila sa ne tako upadljivom, ali priznaćete lepom i nežnom ombre frizurom.
Kate Mara
6.    Sarah Jessica Parker
Sarah je najpoznatija po tamno plavoj boji kose. Međutim, ovoga puta je dodala suptilne ombre nijanse na krajevima.
Sarah Jessica Parker
7.    Eva Longoria
Kod Eve je kada je u pitanju frizura uvek sve na svom mestu.  Ovo je veoma lepa kombinacija tamne kose na vrhu i znatno svetlo plave ka krajevima.

 Eva Longoria

8.    Lucy Hale
Ovo je veoma interesantna ombre frizura koja se kreće od tamne do svetlije crvene nijanse koja divno osvetljava lice.
 Lucy Hale
9.    Nina Dobrev
Nina je takođe za potrebe filma The Final Girls prešla na ombre frizuru. Međutim, frizeri smatraju da njoj ova frizura i kombinacija boja ne stoji baš najbolje.
Nina Dobrev
10.    Olivia Wilde
Wilde već više godina nosi ombre frizure. Ovo je jedna veoma lepa kombinacija boja i talasa iz stila sedamdesetih koja se idealno uklapa uz smaragdno zelenu haljinu u kojoj se pojavila na Zlatnom Globusu.
Olivia Wilde

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име