Venčanica je haljina za izvrsnost, pa čak i ako je nosite samo jednom u životu, trebala bi biti upravo ono što želite i osećate. Ona ističe lepotu i jedinstvenost, kako za sebe, tako i za potencijalnu polovinu i sve one koji prisustvuju “ceremoniji”.

Ako ste se uključile u potragu za venčanicom, “haljinom savršenstva”, ovde se nalaze ideje i neki saveti, da se osećate kao prava princeza u najvažnijem danu u životu.

Venčanice po “zadatku” glamura, budite princeze!

“Parola” je romansa, stil je klasičan i elegantan, boja je bela.  Pronađite haljinu koja najbolje predstavlja vašu jedinstvenost. Pratite svoj ​​stil i pokušajte ako je potrebno, poboljšati figuru izborom modela koji najbolje odgovara vašim fizičkim karakteristikama.  Ostavite prostora za snove, pokažite princezu koja je u vama, i odaberite haljinu o kojoj ste oduvek maštali uz modele poznatih stilista.

Nadia Manzato

Nadia ManzatoJednostavnost i svežina su suština ove haljine koju je predložila Nadia Manzato.

Giuseppe Papini

Giuseppe PapiniMix prošlosti i budućnosti su uvek kreacije Giuseppe Papini.

Marianna Lanzilli

Marianna LanzilliSvilenkasto glatka i minimalne linije za suknju, Marianna Lanzilli ukazuje na klasičnu sirena haljinu. Folije, vez i perle, gola leđa, ukazuju na glamur.

Blumarine

BlumarineVenčanice od čipke, “slonovača” svila za mekši efekat, svakako su jedna od kreacija Blumarine. Senzualan i sofisticiran “donji deo leđa” koji je bez ili sa čipkom i perlicama.

Vera Wang

Vera WangVera Wang kolekcija za 2015. godinu, igra na kontrastima više “tradicionalnih” inija za originalnost.

Za “čaroban” i jedinstveni dan, svaka žena želi da se oseća posebno, srećno i lepo.  Uz pravog kreatora, sigurno ne možete pogrešiti, a ostalo je na vama… Budite dama i zasenite na venčanju  svog izabranika i ostale  koji prisustvuju ceremoniji!

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име