Donatella Versace je na ovogodišnjoj milanskoj nedelji mode predstavila novu i svežu kolekciju sa savremenim, čistim i jakim linijama koju će žene nositi kako u sadašnjosti tako i u budućnosti. Ovo je posebna kolekcija koja ispisuje novu stranicu u istoriji modne kuće Versace.
U prvom delu revije su se mogle videti kreacije sa modernim i interesantnim detaljima u vidu asimetričnih širokih traka. Dominiraju visoke potpetice. Dalje tokom revije smenjuju se šortcevi upareni kako sa crop top majicama i sakoima tako i sa džemperima i čizmama, zatim crne providne haljine u minimalističkom stilu, odela i suknje i bluze sa zanimljivim grafičkim dezenima u vidu glave meduze. Pored crne prisutne su još bela, crvena, roze i nežno plava boja.
U drugom delu revije primećene su  glamuroznije i neobično sečene kreacije sa blokadom boja. Pored već pomenut boja do kraja revije pojavljuju se još narandžasta, žuta, ljubičasta i zlatna boja.  Sve u svemu zanimljiva kolekcija koja će sigurno naći svoje mesto među potrošačima u nastupajućoj sezoni.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име