Sa dolaskom jeseni obično padaju temperature. Samim tim je potrebno ažurirati letnju garderobu i obnoviti je sa nekim novim komadom odeće kao što je blejzer. Tokom sunčanih dana možete nositi majice sa kratkim rukavima i suknje u kombinaciji sa lepim blejzerom. Takođe blejzeri se odlično slažu sa farmericama. Postoji milion ideja kako možete blejzere kombinovati sa ostalom garderobom.
1.    Teget blejzeri
Ove sezone su pored crnih sve prisutniji i teget blejzeri jer je tamno plava boja ove jeseni. Odlično se slažu uz farmerice, ali i uz kratke haljine, suknje ili pantalonice. Blejzeri su moderni komadi odeće koje možete nositi kako u šoping, tako i na posao, ali i u noćni provod.

2.    Tamno crveni blejzeri
Ovo je predivna boja. Nije upadljiva, ali ipak privlači pažnju. Osvežiće Vaš svakodnevni jesenji outfit. Blejzer tamno crvene boje možete nositi kako u formalnim tako i u neformalnim prilikama.

3.    Blejzeri u nijansama braon boje
Braon je tipična jesenja boja i zato je poželjno imati je ove sezone. Svetlije i tamnije braon blejzere možete nositi na raznovrsne načine i u kombinaciji sa drugim bojama kao i sa životonjskim printovima koji u osnovi sadrže braon boju.

4.    Blejzeri u nijansama sive boje
Siva boja je takođe u trendu ove sezone. Možete je nositi na različite načine i uklapati sa mnogim drugim bojama kao što su bela, crna, crvena, tirkizno plava i tako dalje.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име