Naslovna Ženske Cipele Visoke Potpetice

Visoke Potpetice

0
2795
visoke potpetice

Hodanje u štiklama je skoro kao umetnost i uopšte nije lako naučiti hodati na štiklama. Za štikle je potrebno malo vremena i strpljenja da bi se ovladalo tehnikom nošenja. Nemojte žuriti, lako je uvrnuti članak na nozi i ozbiljno se povrediti. Pratite nekoliko koraka uz pomoć kojih ćete ovladati ovom korisnom veštinom.

  1. Odaberite model vrlo pažljivo

proba visoke potpetice
Prilikom isprobavanja obavezno proverite da li vam gode.Prilikom isprobavanja uspravite kolena i tako uspravno pokušajte da se podignete samo vrhovima prstiju centimetar ili dva. Ukoliko to niste u mogućnosti, verovatno ste odabrali previsoku potpeticu. Obavezno potražite cipele sa potpeticama takve veličine gde ćete biti u mogućnosti da se podignete na vrhovima prstiju.

  1. Kada ste već odabrali svoj prvi par, pokušajte da hodate na ravnom. Začudićete se koliko je osećaj drugačiji i svakako će vam trebati vremena da se naviknete. Krenite sa manjim koracima dok ne steknete uvid u udobnost i poverenje i postepeno povećavajte broj koraka sve dok ne dostignete svoj normalan opušten korak.

hodanje u stiklama

  1. Za svoje prve cipele sa visokim potpeticama probajte najpre model sa malo debljom štiklom, jer će vam za navikavanje biti potreban najpre nešto veći oslonac. Istovremeno pružićete priliku vašim zglobovima da ojačaju. Vremenom, vaša stopala će se navići na promenu i bićete spremne da pređete na još tanju potpeticu.

  2. Nemojte se forsirati ni na koji način. To znači da ne treba insistirati na tim cipelama svakodnevno. Morate dati nogama priliku i da se odmore da ne bi došlo do oticanja zgloba.

  3. Vežbajte svakodnevno sa pauzama u nošenju kod kuće. Dovoljno je po nekoliko sati svakoga dana, a svakako ćete same prepoznati trenutak kada ste spremne za izlazak.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име