Kada je Mila Kunis promovisala svoj film Oz The Great and Powerful, sve se odigravalo u jednoj prostoriji za intervjue gde su se ekipe raznih kanala menjale po nekom unapred dogovorenom redosledu dok je glumica strpljivo odgovarala na unapred pripremljena pitanja. A onda je na red došao novinar pripravnik Chris Stark i sve je krenulo do đavola.

Očigledno nervozan što činjenicom da se nalazi pred prelepom poznatom glumicom, što iz straha i treme od svog prvom intervjua, tek ovaj nervozni novinar je temu započeo pričom o koktelima da bi na kraju sa glumicom ćaskao o fudbalu, drugovima iz paba  i svom omiljenom klubu. Čak je pokušao na neki svoj način da glumicu pozove na piće bar tri puta. Ni reči o novom filmu. Mila Kunis je bila zaprepašćena ali je sve do kraja odradila profesionalno. Pogledajte video.

Svi smo mislili da će Chris Stark posle svog prvog intervjua morati da pokupi svoje stvari i da napusti office BBC-a ali umesto toga njegov naredni zadatak je bio intervju sa Jennifer Aniston. Ako ste mislili da je prvi intervju bio loš, varate se. Ovaj sa Jennifer Anniston je bio još gori. Uverite se sami.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име