Zimske kape predstavljaju neophodan modni detalj tokom hladnih i vetrovitih jesenjih i zimskih dana. Kapa glavu čuva, ali i dopunjuje svaki outfit i čini ga zanimljivijim. Ove sezone Ženske kape za jesen i zimu su različitih boja, modela i dezena. Pored pletenih kapa, klasičnih i modernih šešira izdvojile su se još neke vrste ženskih kapa. Pogledajte o kojim je kapama reč.
1.    Šeširi sa širokim obodom
Šeširi sa širokim obodom su stekli veliku popularnost poslednjih godina. Prisutni su kako na modnim pistama tako i kao deo svakodnevne ulične mode. Pripadaju boemskom stilu i lepo se uklapaju uz slojevitu zimsku garderobu kao što su kaputi, mantili i čizme iznad kolena. Sa njima ćete uvek izgledati romantično i ženstveno.


2.    Fedora šeširi
Mnogi smatraju da su fedora  šeširi previše otmeni i da ne mogu biti deo kežual kombinacija. Međutim ovi šeširi su itekako prilagodljivi i dobro idu sa različitim stilovima odevanja od ženstvenih do elegantnih i sportskih. Zato ih slobodno kombinujte ove jeseni i zime.


3.    Pletene kape
Ove kape svi imamo kod kuće i veoma su udobne. Idealne su za hladne zimske dane i lako se kombinuju sa ostalom zimskom garderobom. Mogu biti u različitim bojama i dezenima i lepo stoje kako uz puštenu ravnu i talasastu kosu tako i uz pletenice.


4.    Šubare sa kožnim zaliscima
Radi se o  toplim krznenim kapama sa kožnim zaliscima koji štite uši i vrat  od hladnoće. Ove kape nikada neće izaći iz mode i zato ih slobodno nosite bez obzira da li su  mamine ili bakine. Postoje u različitim bojama i dezenima, ali je ipak najbolje odlučiti se za one u neutralnim bojama radi lakšeg kombinovanja.


5.    Šubare kubanke
Ove šubare su bile sastavni deo uniforme kozaka u 17 i 18 veku. Idealne su za one dame kojima šubare sa kožnim zaliscima deluju preveliko. Ako želite da idete na sigurno držite se neutralnih boja.


6.    Beretke
Beretke su nekada bile isključivo deo vojne uniforme, a danas su pre svega sinonim za Parišku modu. Mogu biti od različitog materijala, kao i u raznovrsnim bojama i dezenima. Lepo se uklapaju uz svaki stil odevanja

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име