Beauty trendovi stalno dolaze i prolaze. Samo oni vredni pažnje se zadržavaju. Međutim istraživanja su pakazala da postoje određeni Beauty trendovi koje muškarci mrze a popularni su kod dama, ali se muškarcima ne sviđaju. Pogledajte o kojim je trendovima reč.
1.    Tamne nijanse karmina
Tamne nijanse karmina kao što su ljubičasta, burgundi, crna, braon i plava su u trendu ove sezone, ali muškarci ne vole da ih vide na damama. Ovako našminkane žene muškarce podsećaju na klovnove i zato se smeju kada ih vide ili ih zaobilaze u širokom krugu.


2.    Piksi frizura
Piksi frizure važe za jedne od najpopularnijih frizura kod dama, ali se muškarcima ne dopadaju. Nije tajna da se muškarcima sviđaju dame sa dugom kosom koja je po njima odraz seksipilnosti dok ih sa piksi frizurama dame podsećaju na buntovnike iz srednjih škola.


3.    Šiške
Šiške treba redovno održavati u suprotnom one se zamaste i slepe, a kao takve nisu dopadljive muškarcima. Ovo se odnosi kako na tupe šiške tako i na duže šiške po sredini ili sa strane.

siske
4.    Srebrnaste senke za oči
Kada se šminkate vodite računa koju senku koristite jer se muškarcima ne sviđaju srebrnaste senke koje su inače u trendu ove sezone. Za njih izgleda ružno kada dama nosi srebrnu senku i crni ajlajner.

srebrna senka
5.    Sjaj za usne
Uloga sjaja za usne je da hidrira usne i treba ga nanositi u malim količinima. Previše sjaja izgleda kao da ste usne umočili u masnoću, a to se muškarcima uopšte ne dopada.

sjaj za usne

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име