Frizure sa šiškama predstavljaju jedne od najpopularnijih frizura koje će se uvek nositi.Šiške mogu biti duge, kratke, ravnomerne, neravnomerne, preko celog čela, sa strane ili po sredini. Da biste znali koje Vam šiške najlepše stoje morate ih najpre isprobati. A kada Vam se dopadnu uvek ćete ih nositi. Dokazano je da sa šiškama možete izgledati kao potpuno druga osoba interesantnije i lepše.  Zato ako razmišljate o novoj frizuri predlažemo Vam da inspiraciju potražite među sledećim najupečatljivijim frizurama sa šiškama svih vremena.
1.    Brigitte Bardot
Brigitte Bardot je pre svega poznata po svojoj dugoj voluminoznoj kosi koja u kombinaciji sa mačkastim očima izgleda seksi i očaravajuće. Ova dama je šiške nosila na različite načine, a ova verzija sa podignutom kosom i  dužim šiškama koje uokviruju lice i dele se po sredini je najupečatljivija.

Brigitte Bardot
2.    Anna Karina
Još jedna frizura sa šiškama u Francuskom stilu podrazumeva ravne šiške preko celog čela. Kao inspiracija Vam mogu poslužiti slike Anne Karine francuske glumice koja je bila poznata još kao muza Godara začetnika Francuskog Novog talasa.

 Anna Karina
3.    Alexa Chung
Damama sa duguljastim oblikom lica lepo stoje meke guste šiške koje se malo dele po sredini, a pri krajevima su duže, stapaju se sa ostatkom kose i divno uokviruju lice.

Alexa Chungq
4.    Uma Thurman
Klasični bob sa ravnim oštrim šiškama lepo stoji damama sa okruglim oblikom lica jer ga vizuelno izdužuje. Ova frizura je bila pravo osveženje kada se Uma Thurman u ovakvom izdanju pojavila u filmu Pulp Fiction. Moglo bi se reći kul vamp stil.
  Uma Thurman

5.    Kate Middleton
Od oblačenja do frizure Kate Middleton uvek izgleda besprekorno. Ova dama je eksperimentisala sa šiškama u različitim oblicima. Njenom ovalnom obliku lica lepo stoje duge šiške izdvojene i uokvirene sa strane koje celoj frizuri daje jedan poseban volumen.

Kate Middleton
6.    Bettie Page
Super kratke baby šiške je hrabro nosila Bettie Page. I danas su ovakve šiške ponovo aktuelne mada o njima postoje mnogi negativni komentari. Jedno je sigurno ukoliko se ove šiške dobro uklope sa ostatkom kose mogu da izgledaju veoma zanimljivo.

Bettie Page
7.    Zooey Deschanel
Ovo je jedna od najpopularnijih frizura sa šiškama poznatih dama. Retke, resaste šiške u kombinaciji sa dugom slojevitom kosom i karamel pramenovima izgledaju sjajno.

 Zooey Deschanel
8.    Natalie Wood
Klasične duže šiške Natalie Wood predstavljaju jednu od onih frizura koje će se uvek nositi.

  Natalie Wood
9.    Audrey Hepburn
Ova ikona stila je lepo oblikovane i kratke baby šiške koristila da bi dopunila svoju kratku piksi frizuru i posebno istakla oči.

Audrey Hepburn
10.     Mia Farrow
Mia Farrow je svoju dugu plavu kosu skratila u kratku piksi frizuru sa naglaskom na čelu u vidu super kratkih šiški. Ovu frizuru i danas mnoge poznate dame kopiraju kao što je Emma Watson. Dečačka frizura koja izgleda zavodljivo i seksi.

  Mia Farrow
11.     Jane Birkin
Kada kažemo šiške obično mislimo na Jane Birkin. Njene tanke, često nakrivljene resaste šiške predstavljaju njen zaštitni znak. Danas mnoge dame rado nose ovakvu frizuru.

 Jane Birkin
12.     Kate Moss
Kate Moss je često menjala frizure, ali je ostala dosledna plavoj boji kose. Od svih frizura smatra se da joj ova frizura srednje dužine i sa šiškama u stilu Brigitte Bardot najlepše stoji jer izgleda elegantno i dovoljno seksi.

 Kate Moss
13.     Veronica Lake
Retro frizura kao odraz glamura Starog Holivuda. Karakterišu je duboke, bočno zalizane šiške i bombastična plava boja kose.

Veronica Lake
14.     Jean Shrimpton
Jean je bila jedna od najpoznatijih manekenki 60-tih godina. Ostala je poznata po mnogim stvarima između ostalog i po frizuri koju karakterišu kratke šiške koje divno uokviruju lice i stapaju se sa ostatkom kose  tako da celoj frizuri daju određenu dozu glamura.

Jean Shrimpton

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име