Toplo prolećno vreme nas podseća da treba da nabavimo nove ženske sandale za 2020 godinu.Što se tiče modela sandala nema drastičnih promena u odnosu na 2019 godinu. Nosiće se podjednako kako ravne tako i sandale sa platformom i visokom štiklom. Međutim,ono što je novo za 2020 jesu ženske sandale sa modernom platformom,minimalistički modeli sandala sa trakama u grčkom stilu, pastelne boje i sandale sa niskom mačjom štiklom takozvane kitten heels sandale.Pred Vama je kratak vodič modela ženskih sandala koje će se najviše nositi tokom leta 2020 godine. Potražite svoj omiljeni model.

Papuče sa platformom

Papuče sa platformom možda nisu baš udobne i pomalo izgledaju nezgrapno.Međutim,dizajneri poznatog brenda The Row su se potrudili da naprave sofisticiranije i ženstvenije modele sandala sa platformom koje vredi prošetati.

2.Sandale sa T kaišem i mačjom štiklicom
Mnoge žene su se već izjasnile da će nabaviti ovakve sandale jer su prelepe,jednostavne i ženstvene.Mogu se nositi u svim prilikama od poslovnih,preko kežual do večernjih.Lepo stoje kako uz farmerke i šotceve tako i uz elegantnije letnje pantalone i suknje.

 

„ Dad“  ženske sandale

Takozvane muške sandale sada mogu nositi i žene.Ove sandale možda ne izgledaju najlepše,ali su definitivno jedne od najudobnijih.Mnoge modne kuće od Prade preko Vince ih proizvode i prilagođavaju ženskim potrebama.

 

Ženske Sandale sa trakama u grčkom stilu

Prelepa minimalistička letnja obuća koja se pojavila krajem prošle godine.Mogu biti ravne ili sa štiklom,svestrane su i idealne za sve prilike. Takođe su  i preudobne  tako da  mislimo da vreme ove  obuće  u grčkom stilu  tek  dolazi.

 

Lace-ups sandale

Ovaj model obuće je u modi već nekoliko sezona.Ove godine je u trendu obmotati kaiš oko nogavice.Sandale su elegantne i ženstvene,a neki modeli podsećaju na gladijator sandale.

 

Papuče mule u pastelnim bojama

Pastelne boje su jedan od najvećih trendova za leto 2020.Nosi se takođe i obuća u pastelnim nijansama kao što su pastelno plava,zelena,ružičasta,bež. Žene pored  klasičnih modela   papuča  poznatih  kao  “mule” poslednjih  godina  nose  i  mule  sa  štiklama, kako  tanjim  tako  i debljim. Ove  papuče su svestrane i  mog se nositi uz raznovrsne letnje  outfite  i u svim prilikama.