Ako želite da odmah na početku godine budete u trendu onda pratite stilove poznatih ličnosti. Ove godine su u trendu vruće nijanse kao što su ledeno plava boja Julianne Hough do sumorno hrabre nijanse Natalie Portman. Pogledajte deset najtoplijih boja za kosu za 2014 godinu.

1.    Sombre nijansa

Sombre nijansa boje kose Natalie Potrman
Natalie Potrman diktira novu tehniku farbanja kose. Ona svojoj osnovnoj boji klasične brinete dodaje sportski pečat sa sombre tehnikom. Ova tehnika je manje ekstremna  i drastična od ombre tehnike. Priznaćete da nijanse meda izgledaju predivno na brineti.

2.    Toplo bela nijansa (white hot)

Toplo bela nijansa (white hot) Julianne Hough
Julianne Hough voli da eksperimentiše sa svojom plavom kosom od toplo zlatne do ledeno skoro srebrne nijanse. Ako imate bledi ten ova nijansa će Vam savršeno odgovarati.

3.    Ledena karamel

 Ledena karamel nijansa boje kose
Tople brinete sa karamel ili zlatnim nijansama se kreću ka kul kestenjastim ili ledeno- braon tonovima. Mila Kunis je odličan primer ledeno tonirane brinete. Ova nijansa odgovara skoro svim bojama kože.

4.    Crvene nijanse

Crvene nijanse boje kose Nicole Kidman
Crvena boja kose je nekada bila veoma popularna. Ove godine se ponovo vraća u modu. Veliki hit je breskva- zlatna nijansa Nicole Kidman. Ako želite da ove godine pokažete svoju vatrenu stranu onda se držite saveta koji kaže da kul crvena kosa ide uz hladnije tonove kože, a toplo crvena odgovara nežnijoj koži.

5.    Slatka karamel

 Slatka karamel nijansa boje kose Kate Mara
Kate Mara sa ovom slatkom karamel nijansom izgleda prirodno i ljupko. Ovu nijansu čine tri različite boje. Oko lica je svetlija boja, a iznad obrva tamnija nijansa koja se slaže sa bojom obrva i malo srednjih tonova koji se stapaju savršeno sa ostatkom kose.

6.    Čokoladna nijansa

Čokoladna nijansa
Meka boja čokolade najbolje odgovara bledoj koži. Prelepu čokoladno dimenzionalnu boju kose ima Carey Mulligan.

7.    Ambiciozno plava

Ambiciozno plava
Ombre prelaz od veoma tamnih do veoma svetlih nijansi izgleda  glamurozno i odgovara slojevitoj frizuri. Ovaj trend propagira Kim Kardashian.

8.    Zlatno roze

Zlatno roze
Zlatno roze boja je ponovo u modi. Sa ovom nijansom možete obogatiti plavu boju kose i učiniti je prirodnijom. Ova boja lepo stoji damama sa svetlim i srednjim tenom i plavim ili zelenim očima.

9.    Bogata mahagonija

Bogata mahagonija
Žene vole da eksperimentišu sa višedimenzionalnim bojama kose tako da stvore efekat kao da sunce isijava iz njihove kose. Coco Rosha ima jednu takvu prelepu nijansu koja je na bazi mahagonije i ima pravi sjaj.

10.     Hladno plava

Hladno plava
Hladno plava nijansa Care Delavigne je jedna od najvećih inspiracija za 2014 godinu. Njena polirana boja izgleda  izuzetno prirodno i besprekorno.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име