Animal print je trend koji se ne preporučuje svakome, niti većina ima hrabrost da sa njim eksperimentiše.
Animal print može biti pravi pogodak kao dopuna vašem outfitu ukoliko ga pravilno “iskoristite”. Međutim, pogrešno ukombinovan može dati veoma lošu sliku o vama.

Prema tome, umerenost, mala doza opreza kao i samouverenost nisu na odmetu.
Nošenje cipela ili aksesoara u ovom dezenu je dobra ideja za sve one koji ne mogu uvek da se usude da nose druge odevne predmete ovog izuzetno upečatljivog izgleda.
Animal print nikada ne stari tako da vam ovako “išarani” predmeti nikada neće bezrazložno zauzimati prostor, kako u gardroberu, tako i u budžetu. Za osobu koja se odluči za ovaj korak, znaćete da je divlja, ljubitelj prave zabave, žestoka, sexy.

Dizajneri su napravili pravu magiju koristeći animal dezen, čineći svoje komade upečatljivim, živim a u isto vreme neverovatno nosivim.
Znači, skupite hrabrost, razbijte monotoniju i uživajte u svakodnevnici (ali i zabavi) uz ovaj cool print!
Evo nekih predloga :

 

Prethodni tekstBurgundy Boja
Sledeći tekstVežbama do vitke linije
Aleksandra Božanić rođena 11.08.88. godine. Živi u Nišu. Diplomirala na Ekonomskom a masterirala na Mašinskom fakultetu. Prvi put se susreće sa pisanjem članaka 2010. godine za online časopise. Čovekojubac, Mačkoljubac, Knjiški moljac, Family Guy. Interesovanja i inspiraciju pronalazi u svemu i svačemu. Milena Vučić rođena 20.10.1988. godine. Živi u Nišu. Diplomirala je na Pravnom fakultetu. Trenutno radi kao advokatski pripravnik. Organizacija joj ide dobro od ruke. Multitasker, nepopravljivi zaljubljenik u Remarka i venčana za Francusku kulturu, način življenja i njihovu modu. Njih dve, otpočinju blogerski život uz zajednički blog LaMiaStoria018.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име