Upadljiva i elegantna, ili ćete je voleti ili ne ali svakako morate odati priznanje. Burgundy boja  iz sezone u sezonu očisti sebi put do prvog mesta. Ove jeseni modni blogeri je vole ali pomalo i izbegavaju jer je postala komercijalna i dostupna svima. Ulice su preplavile devojke sa upadljivim burgundy lips karminom. Ova boja je neka nova vrsta  statement necklaces, ako ste mladalačkog duha i pomalo buntovnice u duši mi vam je toplo preporučujemo. Najbolje se kombinuje sa bojama peska ali može i u kombinaciji sa klasično crnom i belom.

Tako da ukoliko želite da unesete malo drame u vaš svakodnevni izgled, topla preporuka za bordo detalj ili odevni predmet.

Prethodni tekstTop 5 Jesenjih Torbi
Sledeći tekstAnimal Print – Popularan modni trend koji ne zastareva
Aleksandra Božanić rođena 11.08.88. godine. Živi u Nišu. Diplomirala na Ekonomskom a masterirala na Mašinskom fakultetu. Prvi put se susreće sa pisanjem članaka 2010. godine za online časopise. Čovekojubac, Mačkoljubac, Knjiški moljac, Family Guy. Interesovanja i inspiraciju pronalazi u svemu i svačemu. Milena Vučić rođena 20.10.1988. godine. Živi u Nišu. Diplomirala je na Pravnom fakultetu. Trenutno radi kao advokatski pripravnik. Organizacija joj ide dobro od ruke. Multitasker, nepopravljivi zaljubljenik u Remarka i venčana za Francusku kulturu, način življenja i njihovu modu. Njih dve, otpočinju blogerski život uz zajednički blog LaMiaStoria018.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име