Svaka dama zna da nema savršenog outfita bez dobre torbe. Pritom je vrlo bitno da torba bude kvalitetna i izdržljiva tako da je možete nositi više sezona. Danas postoji veliki izbor raznovrsnih torbi, ali ako želite da kupite brendiranu torbu pažljivo gledajte jer na tržištu postoje veoma uverljive kopije originalnih torbi. Za više informacija o ovome pogledajte naš članak „Kako znati da li je torba original“. Pogledajte kojih pet dizajnerskih torbi su bile najprodavanije ove jeseni.
1.    Vanessa Bruno
Ovo je predivna kožna torba u boji čokolade. Sadrži ručke i posebno izdvojeni džepić za mobilni. Lepo stoji uz braon čizme i neku tanju jaknu ili džemper.

 Vanessa Bruno torba
2.    Halston Heritage
Radi se o prelepoj kožnoj i elegantnoj torbi. Pored ručki sadrži i odvojeni podesivi kaiš. Torba ima sjajno uklopljenu boju jasena sa crnom bojom tako da deluje klasično i može se nositi uz svetlo tonirane jakne.

Halston Heritage torba
3.    Anya Hindmarch
Ovo je mala torba koja se nosi na rame ili samo u ruke. Zbog svoje neutralne boje lepo se uklapa uz garderobu jarkih boja. Preporučuje se za proslave i koktele uz neku lepu crvenu ili roze haljinu.

Anya Hindmarch torba
4.    Rebecca Minkoff
Prelepa kožna torba koja se može nositi i u ruke i na rame. Takođe sadrži i interesantne kaiševe sa strane. Ima predivnu boju peska tako da se lepo uklapa kako sa drugim neutralnim tako i sa tamnijim bojama.

Rebecca Minkoff torba
5.    Karl Lagerfeld
Ovo je velika crna torba koja se nosi na rame i svojim izgledom podseća na ranac. Sadrži zanimljiv džep u donjem delu i dolazi u crnoj boji. Zbog svoje boje i izgleda može se nositi kako uz raznobojnu garderobu tako i u različitim prilikama.

Karl Lagerfeld torba

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име