Ako spadate u grupu onih modernih dama koje se ne plaše promena i rado isprobavaju svetske trendove onda će Vam se sigurno dopasti ovi interesantni trendovi koji će svakako dominirati tokom jeseni 2016 godine. Pogledajte o čemu je reč.
1. Metalik senke za oči
Senke za oči u neutralnim nijansama su uvek dobar izbor. Ali ako želite ove jeseni da privučete pažnju onda izaberite metalik senke za oči sa bogatim pigmentom kao što su bronzana i srebrna. Sa ovakvim senkama odmah možete postići žestok rokerski ili glamurozan stil starog holivuda.

metalik senka za oci
2. Šljokice na usnama
Drugi mainstream trend koji će dominirati ove jeseni i sa kojim ćete svakako biti primećeni jesu usne sa šljokicama. Dobra strana ovih karmina sa šljokicama jeste što imaju kvalitetnu teksturu tako da se ne skidaju tako lako i mogu da potraju čak i do 12 sati.

sljokice na usnama
3. Slana kosa
Slana kosa izgleda kao da ste upravo izašli iz morske vode, ali to ne znači da ovakve frizure treba nositi samo leti. Naprotiv, slana kosa je sve popularnija među poznatim damama tako da će sigurno biti hit ove jeseni. Slana kosa izgleda dinamično i sjajno, a da biste postigli ovakav izgled potrebno je da koristite sprej za teksturu kose.

slana kosa
4. Crvena senka za oči
Crvena senka predstavlja vrući trend jeseni 2016. Senke mogu biti u različitim nijansama crvene boje, ali ako želite da postignete romantičan izgled izaberite toplije nijanse crvene dok je za žestoki pankerski izgled najbolja burgundi nijansa.
crvena senka za oci
5. Visoki konjski rep
Što se tiče frizura mnoge dame će tokom jeseni nositi eleganti, zalizani visoki konjski rep koji je ponovo u trendu. Ovo je frizura za sve prilike od sportskih preko svečanih do poslovnih.

 visoki konjski rep
6.  Narandžasta boja kose
Od crvenih nijansi boje kose ove jeseni će se nositi topliji tonovi narandžaste boje kose koji zaista izgledaju prelepo i romantično.

narandzasta boja kose
7. Tamne usne
Tamnije nijanse karmina će dominirati ove jeseni. Oni sami po sebi deluju upadljivo i smelo tako da ostatak šminke treba da bude u neutralnim nijansama. Nosiće se kako mat tamni karmini tako i tamniji karmini sa više sjaja. Tamniji karmin će Vam odmah pomoći da izgledate drugačije.

tamne usne

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име