Bela je u trendu već nekoliko sezona. Odeća ove boje je veoma zahvalna jer se uklapa sa svim ostalim bojama. Najviše se nosi tokom leta i u toplim i suvim danima proleća i jeseni. Takođe je odeća bele boje bila veliki hit protekle zime. Možete je nositi kako u formalnim tako i u neformalnim i dnevnim i večernjim događajima. Pogledajte koja bela odeća će se nositi ove jeseni.

1.    Belo odelo
Belo odelo može da Vam posluži kao poslovna garderoba. Izgledaćete ozbiljno, vedro, šik i moderno. Takođe odelo bele boje Vam može poslužiti za večernji izlazak umesto haljine ili za venčanje na koje ste pozvani ove jeseni.

2.    Mrežasta haljina
Nije lako nositi mrežastu odeću. Zato se preporučuje da haljine od nezgodnog materijala nosite uvek u beloj boji jer tada ne možete pogrešiti.

3.    Mantil
Mantile tamnih boja zamenite belom. Možete ga nositi sa bilo kojom odećom i uvek čete izgledati odmereno, uredno i elegantno.

4.    Bela koža
Kožna odeća će uvek biti u trendu. Ove jeseni umesto crne nosite bele kožne jakne, pantalone ili haljine.

5.    Džins
Ako su Vam dosadile plave farmerke i ne želite da napravite grešku sa uklapanjem boja kada nosite svetle farmerke onda odaberite farmerke u beloj boji. Njih možete lako uklapati i uvek ćete izgledati jednostavno i elegantno.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име