Da li ste znali da štapići za uši pored toga što čiste uši predstavljaju veoma korisnu modnu alatku. Možete ih iskoristiti za nanošenje parfema, uklanjanje bubuljica, popravljanje šminke. Pogledajte na koje još načine možete upotrebiti štapiće za uši.

1.    Za nanošenje parfema
Ako imate malu torbicu u koju ne može da stane Vaš omiljeni parfem onda postoji rešenje. Namirišite nekoliko štapića za uši sa Vašim parfemom i stavite ih u plastičnu kesicu koja može da se zatvori. Kada želite da se u toku dana namirišete onda izvadite jedan štapić i pređite njime preko željenih mesta na telu.
 Za nanošenje parfema
2.    Za beljenje zuba
Napravite smesu za beljenje zuba uz pomoć paste za zube, sode bikarbone i vodonik peroksida. Sa štapićem za uši nanesite ovu smesu na zube, sačekajte minut a zatim operite zube četkicom.
Za beljenje zuba
3.    Za popravljanje karmina
Štapiće za uši umočite u puder i pređite oko linije usana kako biste popravili karmin i obrisali zamrljane delove.
Za popravljanje karmina
4.    Za prikrivanje sedih dlačica
Da biste prikrili sede koje su počele da vire iz korena kose, utopite štapić za uši u senku za oči koja odgovara Vašoj boji kose i pređite preko tih dlačica. Na taj način ćete kamuflirati sede vlasi.
 Za prikrivanje sedih dlačica
5.    Da skinete fleke od farbe za kosu
Da biste uklonili fleke od farbe za kosu napravite pastu od sode bikarbone i vodonik peroksida, zatim umočite štapić i trljajte kružnim pokretima na uflekanim mestima.
Da skinete fleke od farbe za kosu
6.    Da očistite fen za kosu
Da biste očistili fen za kosu od ostatka dlaka koje blokiraju protok vazduha u zadnjem delu koristite štapiće za uši.

 Da očistite fen za kosu
7.    Za definisanje jagodica
Da biste jagodice lepo našminkali potrebno je da im odredite pravi oblik. Zato za te namene iskoristite dužinu štapića za uši.
Za definisanje jagodica
8.    Da popravite lak za nokte
Prilikom lakiranja često se dešava da lakom umažemo delove kožice oko noktiju. Ove fleke se mogu obrisati štapićem za uši koji je natopljen acetonom.
 Da popravite lak za nokte
9.    Za uklanjanje bubuljica
Ako želite da se oslobodite bubuljica, prvo operite lice mlakom vodom. Kada se lice osuši uz pomoć dva štapića iscedite bubuljicu.
Za uklanjanje bubuljica
10.    Za uvijanje trepavica
Umesto viklera za uvijanje trepavica možete da iskoristite štapić za uši. Najpre, nanesite dva sloja maskare i dok su mokre trepavice pritisnite ih i uvijte na gore uz pomoć štapića. Držite štapić u toj poziciji dok se trepavice ne osuše.
Za uvijanje trepavica
11.     Za brzo pravljenje smoky očiju
Ako ste u žurbi i želite da lepo našminkate oči onda iskoristite štapić za nanošenje senke.
 Za brzo pravljenje smoky očiju
12.    Za popravljanje maskare, ajlajnera i stavljanje veštačkih trepavica
Uz pomoć štapića za uši možete da obrišete fleke od maskare, zatim da popravite ajlajner i postignete savršena krila. Isto tako sa ovim štapićem možete naneti lepak na veštačke trepavice.

13.    Za efekat debljih trepavica
Da bi Vam trepavice izgledale deblje potrebno je samo da nanesete maskaru, a zatim da uz pomoć štapića za uši nanesete beby puder i preko još jedan sloj maskare.
Za efekat debljih trepavica
14.    Da popravite rajsferšlus
Umočite jedan kraj štapića u šampon i trljajte duž zaglavljenog rajsferšlusa. Na ovaj način ćete ga sigurno odglaviti.
Da popravite rajsferšlus

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име