Da li planirate da ove godine promenite boju kose? Postoji nekoliko fenomenalnih boja koje možete da isprobate. Ove godine u trendu je eksperimentisanje sa raznim prirodnim nijansama. Popularne trendove kao što su ombre kosa i isticanje pramenova sve više zamenjuju čvrste boje za kosu. Sigurno nećete zažaliti ukoliko probate neke od ovih fantastičnih boja za kosu.

1.    Zlatna boja
Jedan od najpopularnijih trendova u 2014 godini je zlatna boja kose. Mnoge poznate ličnosti su odavno prešle na ovu nijansu, pa zašto onda ne probate i Vi? Postićićete dinamičnu i svežu boju.  Ukoliko ste crnka ili plavuša napravite divnu promenu dodavanjem zlatnih pramenova.
Zlatna boja kose
2.    Platinasto plava
Sudeći po poznatim glumicama i pevačicama platinasto plava boja je jedna od najčešćih i najpopularnijih boja za kosu ove godine. Platinasto plava je sama po sebi solidna boja tako da joj nisu potrebni dodatni pramenovi da bi je istakli.
Platinasto plava boja kose
3.    Srebrna ili siva boja
Ova boja kose je bila jedan od najvećih trendova prošle godine, ali je popularna i ove godine. Dobra strana ove boje je što se može nositi na različite načine. Zapravo, srebrna kosa može da vuče na sivu, plavu, ljubičastu, plavičastu pa čak i zlatnu boju. Upravo ta raznovrsnost srebrnu boju kose čini jednom od najpopularnijih boja koje treba probati ove godine.
 Srebrna ili siva boja kose
4.    Blistava orhideja
Zvanično najpopularnija boja u 2014 godini je boja blistave orhideje ili „radiant orchid“ marke Pantone. Neke poznate ličnosti kao što je Katy Perry su nosile ovu boju, pa ako želite probajte je i Vi.
 Blistava orhideja

5.    Jet- black
Ako zaista želite da napravite velike promene u 2014 godini, onda se ofarbajte u ovoj izrazito crnoj boji za kosu. Mnoge poznate ličnosti nose ovu boju kose. Obično, jet-black boja ima plavičaste pramenove, ali se ove godine preporučuje čista boja bez pramenova. Razmislite o tome da postanete fatalna crnka.
Jet- black boja kose
6.    Zlatno roze
Verovatno znate da je roze zlatna boja bila popularna u 2013 godini, ali je takođe trend i ove godine. Ova boja predstavlja divan miks braon, plave, zlatne i roze boje i izgleda dramatično sveže i sjajno. Idealna je za proleće i leto.
Zlatno roze boja kose
7.    Kestenjasta boja
Kestenjasta boja je još jedan popularan izbor za 2014 godinu. Iako je obično kestenjasta spoj braon i crvene boje možete dodati ljubičaste pramenove. Inače, sa ovom bojom postižete romantičan i ljupki izgled.
Kestenjasta boja kose

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име