Poslednjih dana smo videli da se pojavio novi trend koji po mnogima predstavlja viši nivo oblikovanja kose, Bounce Blowout ili bombastični talasi. Zato frizeri savetuju, zgrabite svoju okruglu četku I pređite na luksuzno feniranje I stilizovanje kose koje prkosi gravitaciji I kosi daje glamurozan I stilski efektan izgled.jennifer lopez bounce blowout

Poznati frizer Chris Appleton koji vodi računa o kosi Jennifer Lopez nije hteo da otkrije tačan metod koji koristi kako bi napravio predivne Bounce Blowout ili glamurozne talase koje je Jennifer nosila pre samo nedelju dana. Ali je ipak snimio video koji ima valiki broj pregleda I gde možemo na primeru videti kako napraviti ove glamurozne lokne koje su bile popularne tokom 90 – tih godina prošlog veka, a sada su se u velikom stilu ponovo vratile u modu.

U suštini potrebna je velika valjkasta četka oko koje se namotava pramen kose. Četka se drži nekoliko sekundi I greje fenom,a zatim odmota. Dok je taj pramen uvijene kose još topao stavi se vikler. Postupak se ponavlja dok se ne uvije cela dužina kose. Vikleri se drže na glavi još oko 15 minuta, a zatim se skidaju.
Nakon skidanja viklera nanesite lak za kosu I malo prstima protresite lokne kako bi one pronašle svoj pravi put I zasijale u punom sjaju. Videćete na snimku da frizer nanosi lak na četku I zatim rasčešljava lokne I time im sam pravi određeni izgled I pravac kretanja tako da sve na kraju izgleda veoma glamurozno, moćno I dinamično.

Modni stilisti I frizeri smatraju da su poslednje dve godine žene uglavnom birale kako ležernije odevne kombinacije tako I jednostavnije frizure koje se mogu lako održavati kod kuće I ne traže čest odlazak kod frizera. Međutim, sada se polako sve vraća u normalu pa žene žele da izađu iz te faze konfora I probaju nešto upadljivije I glamuroznije frizure, a to ovi spektakularni, bombastični talasi zaista jesu. Oni od jednom transformišu celokupni vaš izgled tako da od obične devojke iz komšiluka postajete prava filmska diva.