Naslovna Nokti Božićni nokti – Kreativni i inspirativni dizajni i motivi

Božićni nokti – Kreativni i inspirativni dizajni i motivi

0
5707
bozicni nokti

Pred vama su božićni nokti – kreativni dizajni koji će vas sigurno oduševiti i koje ćete poželeti da isprobate tokom ove praznične sezone.

original bozicni nokti
Mogućnosti za praznične nokte su beskrajni pogotovo za Božić koji je sam po sebi veseo i pun motiva. Uglavnom su to motivi koji asociraju na zimu, zimske čarolije, sneg, vatromet, zabavu, poklone, ukrašenu jelku, druženje. Od boja tradicionalno dominiraju crvena i zelena, ali i zlatna, šljokice i slični veseli tonovi. Božićni nokti koje vam ovoga puta predstavljamo uključuju i kombinaciju francuskog manikira sa božićnim motivima, ali i nalepnice za nokte. Da ne dužimo pogledajte neke od ideja kako možete i svoje nokte ukrasiti za božićne praznike.

1.Francuski manikir sa božićnim motivima

 frenc manikir u duhu bozica
Francuski manikir uvek možete nositi bez obzira na priliku kao i na dužinu noktiju. Deluje elegantno i na kratkim i na dugim noktima. Ovoga puta smo izabrali frenč manikir na kratkim noktima. U pitanju je bela osnova i beli vrhovu, ali su tu i motivi pre svih crvene, zelene i zlatne tufne, ali i poklon. Sve je to diskretno i jedva vidljivo. Naravno vi po želji možete napraviti i neke druge motive u duhu Božića.

2.Božićni nokti u pastelnim tonovima

 jednostavni pastelni bozicni nokti
Vaši božićni nokti mogu biti u bojama koje vi poželite. Na primer, pastelno roze lak i detalji kao obični printovi pruge i tufne. Inače pruge asociraju na božićne slatkiše.

3.Zvezdano nebo

 zvezdano nebo
Tamnije nijanse su u trendu ove zime. Zato ih slobodno možete birati i za božićne praznike. Na primer, ponoćno plava boja laka, i tu i tamo po koja šljokica da podseća na zvezdano nebo.

4.Dodir zlata

 dodir zlata
Ako su vam nokti dugački onda će vam ovakav manikir prelepo stajati. Preko bele osnove ide zlatna boja koja je koncentrisana od vrhova pa do sredine. Uz to su detalji, mada mogu biti i nalepnice, pahulje, zvezde ili neki cvet. Cilj je da sve zajedno deluje luksuzno i originalno.

5.Vatromet božićni nokti

 bozicni nokti vatromet
Vatromet asocira na bučnu proslavu i tipičniji je za Novu godinu, ali ga možete iskoristiti u vidu manikira. Ne mora ništa da bude precizno, već vaš doživljaj vatrometa.

6.Moćno crni Božićni nokti

 ponocno crni
Improvizujte i kombinujte stilove. Na dva tri nokta izvucite samo crve vrhove na providnoj osnovi, a ostale nokte obojte cele u crno i dodajte im pahuljice belim lakom.

7.Božićni nokti miks motiva

miks bozica
Kombinujte motive zlatnog laka sa šljokicama i crvenog sa pahuljama i božićnim slatkišima.

8.Miks 2

 bozicni nokti motivi
Još božićnih motiva u okviru istog manikira, pored slatkiša i pahulja tu su i božićni kolaći, pokloni, topla čokolada.

9.Deda Mraz kapice

 kapice
Veoma originalno i uglavnom koristi samo dve boje laka, a to su crvena i bela. Bitno je da na dva prsta u sredini na vrhovima napravite motive kapica. Ovaj manikir možete i sami napraviti kod kuće jer uopše nije težak, a izgleda prelepo i veoma efektno.

10.Kraći božićni nokti

kraci bozicni nokti
I na kraćim noktima se mogu napraviti prelepi dizajni. Ovoga puta se radi o obrnutom francuskom manikiru. Preko bordo osnove idu zlatni krajevi i po koja zvezda.

11.Nežne pahulje

 nezne pahulje
Veoma elegantan i nežan manikir koji uključuje uglavnom belu boju laka. Cilj je postići snežni efekat uz pomoć pahulja.

12.Irvas

 irvas
Još jedan božićni motiv koji se lako može oslikati i kod kuće. Samo na jednom noktu oslikajte glavu irvasa i to zlatni nosić, crne oči i crne rogove. Ovaj dizajn prelepo izgleda i na kratkim noktima.

13.Sneško Belić

 snesko belic
Slično kao i u predhodnom primeru, kombinujte francuski manikir i motive Sneška Belića na samo jednom noktu. Od lakova biće vam potrebni crveni sa šljokicama, klasični crveni, beli, malo crnog i narandžastog ili žutog za nosić.

14.Zeleni božićni nokti

 zeleni bozicni nokti
Za razliku od predhodnih ovaj manikir je nešto složeniji ili možda samo tako deluje. U pitanju su dugački nokti i tamno zeleni i srebrno šljokičasti lak.

15.Božićni džemperi

 u stilu crno belih dzempera
Ako volite i rado nosite božićne džempere onda će vas se dopasti i jedan ovakav manikir koji asocira na crno bele božićne džempere.

16.Svega po malo

 bozicne boje
Ovo su tipični božićni nokti sa crvenom, zelenom i zlatnom bojom. Na njima su prisutni različiti motivi, tako su lepi da izgledaju kao prave božićne čestitke.

17.Božićni nokti sa još motiva

 bozicni kolacici
Ovde se uglavnom koristi crveni lak koji je centralni. Beli i braon su tu za oslikavanje motiva pahulja, snega, bombona, a braon tipičnih božićnih keksića koji su uglavnom u obliku čokoladnih čovečuljaka i kućica.

 bozicni nokti