Uz farmerke možete nositi stotinu različitih stilova cipela jer teksas generalno ide uz sve. Koje ćete cipele izabrati zavisi od prilike i efekta koji svojim izgledom želite da postignete. Evo nekoliko saveta koji mogu da Vam pomognu kako da suzite izbor cipela koje ćete nositi uz svoje omiljene farmerke.
1. Crne visoke potpetice
Ukoliko želite da izgledate tanje i vitkije onda uz farmerice nosite crne visoke potpetice. Uz ove elegantne cipele lepo stoje farmerice različitih stilova od klasičnih krojeva, preko uskih i dečačkih do farmerica 7/8. Ovako obučeni možete ići i na posao kao i uveče u provod.


2. Bež cipele sa štiklom
Ako želite vizuelno da izdužite svoje kraće noge onda farmerice uparite sa cipelama na štiklu u bež boji. Vodite računa samo da cipele po nijansi odgovaraju boji Vaše kože, odnosno da se stapaju sa njom. Uz ove cipele najbolje stoje farmerice čije se nogavice postepeno sužavaju.


3. Cipele sa printom
Za nešto zabavniji i upadljiviji izgled kombinujte farmerice uz cipele sa printom. To mogu biti cipele sa leopard printom, cvetnim printom, crno belim dizajnom, duginim bojama koje su hit ove sezone. Pošto su cipele u centru pažnje, gornji deo outfita bi trebalo da bude svedeniji.


4. Mokasine
Farmerke i mokasine daju jednostavan, kežual i vikend izgled.  Pored udobnosti dobra strana ovih cipela jeste što dolaze u različitim stilovima i dizajnima tako da uvek možete da izaberete one koje odgovaraju Vašem temperamentu i da ih sa zadovoljstvom nosite umesto patika ili štikli uz svoje omiljene farmerke.


5. Japanke i ravne sandale
Farmerke i japanke ili ravne sandale predstavljaju ležernu letnju kombinaciju idealnu za šetnju po plaži, odlazak u prodavnicu i za obavljanje ostalih svakodnevnih poslova po gradu tokom leta. Ovo je jedna od omiljenih kombinacija poznatih dama.


6. Patike
Sa ovom sportskom i mladalačkom kombinacijom nikada ne možete da pogrešite jer se patike i farmerice odlično slažu i dopunjuju. Bilo da su duboke ili plitke patike lepo stoje uz svaki model farmerki.


7. Čizmice do članka
Uz čizme iznad kolena dobro stoje uske farmerice, ali generalno svi modeli farmerica se odlično kombinuju sa različitim čizmicama do članka. Na primer da biste postigli rokerski izgled nosite farmerice i bajkerske čizme, a za izgled kantri princeze uparite farmerke i kaubojke.


8. Baletanke
Baletanke su izuzetno popularne poslednjih godina. One se takođe lepo slažu sa farmericama. Za ženstveniji outfit izaberite svečanije baletanke i farmerice finog klasičnog kroja.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име