Prugaste bluze su jedan od najvećih trendova ovog proleća. Jednostavne su, svestrane i izgledaju dobro sa bilo kojim drugim komadom odeće. Ako Vas interesuje kako da svoje omiljene prugaste bluze uklopite sa drugim prolećnim printovima i dizajnima pogledajte sledeće savete.
1. Prugaste bluze i tufne
Pruge i tufne su dva upadljiva printa koja se odlično slažu. Zato slobodno svoju prugastu bluzu nosite sa tufnastom suknjom ili pantalonama. Takođe prugastu bluzu ili takozvanu bluzu na štrafte možete nositi sa tufnastim modnim detaljima kao što je marama.


2. Prugaste bluze i cvetni print
Proleće se ne može zamisliti bez cvetnog printa koji se veoma lepo kombinuje sa prugastom odećom. Crno bele prugaste bluze nosite uz suknje, pantalone ili jaknice sa cvetnim printom kod kojih je dominanta bela boja. Na taj način dobićete moderan i razigran prolećni outfit.


3. Prugaste bluze i karirano
Za šik rokerski izgled ovog proleća uparite svoje prugaste bluze i majice sa kariranom košuljom, sakoom ili maramom.


4. Prugaste bluze i animal print
Obično kažu da odeću sa životinjskim printom nose dame koje u sebi imaju životinjski instikt. Naravno najlakše se prugaste bluze uklapaju sa suknjama u leopard printu. Svoj outfit začinite sakoom u živoj boji kao što je crvena.


5. Prugaste bluze i kombinezoni
Pored teksas kombinezona prugaste pluze ovog proleća uklopite i sa kombinezonima u printu kao što je cvetni i prugasti print. Izgledaćete moderno i mladalački.


6. Prugaste bluze i rese
Rese predstavljaju retro modni detalj koji je u trendu već nekoliko sezona. Ovog proleća možete svoje prugaste bluze nositi sa drugom odećom ili detaljima koji  sadrže rese kao što su resaste suknje, jakne i torbe sa resama.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име