U svetu mode i lepote se vodi računa o svakom detalju. Pored toga što se boja kose prilagođava boji očiju i tenu šminkeri su otišli i korak dalje. Ovoga puta su odabrali najbolju šminku za svaki tip frizure. Pogledajte o čemu je reč.
1. Talasasta kosa i rumeni obrazi
Ove sezone u trendu je što prirodniji izgled i upotreba šminke u cilju naglašavanja prirodne lepote. Zato šminkeri smatraju da svim damama koje imaju talasastu kosu je od makeupa dovoljno samo rumenilo. Talasasta kosa je sama po sebi upadljiva zato  naglasite obraze roze ili rumenilom boje breskve i spemni ste za posao. Za večernji izlazak možete odstupiti od ovog pravila i našminkati se upadljivije.


2. Ravna kosa i smoky oči
Uz ravnu kosu najlepše stoje smoky oči. Ovako našminkani možete ići kako na posao tako i uveče na žurku.


3. Niski konjski rep i crveni karmin
Spojite dve klasike, konjski rep i crveni karmin i dobićete prelepu kombinaciju. Ovako doterani možete ići i na posao, ali i uveče u provod. Iako Vam je kosa skupljena, crveni karmin će odraditi svoj posao jer je dovoljno upadljiv i seksi.


4. Neuredna punđa i roze karmin
Probudili ste se, kosa Vam je u haosu, a morate odmah da izađete! Rešenje je da napravite laganu i pomalo neurednu punđu, stavite nežno roze karmin i izgledaćete romantično i neodoljivo kao da ste ceo dan pripremali svoj izgled.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име