Izbor prolećne obuće je veoma raznovrstan. Kada je hladno i padaju kiše i dalje se nose čizmice kako do članka tako i iznad kolena. Čim ogreje sunce na scenu stupaju udobne patike, baletanke, a kada se ustali toplo vreme onda se nose prelepe i raznobojne sandale i papuče. Pogledajte koja obuća će obeležiti ovo proleće.
1.    Patike
Patike predstavljaju udobnu obuću. Najčešće su deo kežual outfita, ali se u poslednje vreme pojavljuju patike koje su tako dizajnirane da se mogu kombinovati uz odela, haljine i ostale formalnije komade odeće. Pored belih ovog proleća nose se i patike sa interesantnih printom kao što su tufne, pruge, cvetni dezeni.


2.    Baletanke i espadrile
Baletanke i espadrile takođe spadaju u udobnu obuću koja se nosi kada je suvo vreme. Baletanke se u zavisnosti od dizajna mogu uklopiti kako uz kežual tako i uz svečaniju garderobu. Dok se espadrile najčešće nose uz kežual garderobu. One mogu zameniti patike kada je izuzetno toplo vreme.


3.    Gladijator cipele
Gladijator cipele su u trendu već nekoliko sezona.  Ovog proleća u ponudi je veliki izbor raznovrsnih modela gladijator cipela kako sa štiklom i platformom tako i ravne. Posebno su se izdvojile metalik ravne gladijator sandale.


4.    Visoke potpetice
Cipele sa visokom štiklom će uvek biti u trendu. Možete ih nositi tokom cele godine u svečanim i poslovnim prilikama. Za ovo proleće se preporučuju cipele sa visokom štiklom u svetlijim bojama i prolećnim dezenima. Ako se opredelite za svetlije visoke potpetice onda pokušajte da ih uskladite sa bojom torbe.


5.    Cipele sa platformom
Cipele sa platformom iako potiču iz sedamdesetih godina su i danas veliki hit. Veoma su zahvalne za kombinovanje i zato bi svaka dama trebalo da ima barem jedan par ovakvih cipela u svom cipelarniku. Za ovo proleće se preporučuju teget platforme koje lepo stoje uz tanke bluze, pantalone do članka i širi mantilić.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име