Ukoliko stalno nosite crne torbe onda se verovatno plašite da ne izgledate monotono. Međutim postoje trikovi kojima možete osvežiti svoju omiljenu crnu torbu i dati joj jednu novu zabavnu dimenziju. Pogledajte o kojim je trikovima reč.
1.    Privesci sa popularnim i šarmantnim likovima
Na tržištu postoji veliki izbor zanimljivih privezaka sa čupavim likovima. Nabavite jedan takav i zakačite ga za kaiš torbe. Na jednostavan način ćete Vašu omiljenu klasičnu crnu torbu učiniti zabavnom i modernom.

cupavi privezak torba
2.    Stikere
Poznate ličnosti vole da lepe stikere na svojim torbama pa zašto onda to ne uradite i Vi. Nabavite zanimljive nalepnice sa crtanim junacima ili običnim slovima i zalepite ih gde god hoćete na torbi. Možete zalepiti i samo slova koja označavaju Vaše inicijale.

stikeri na torbi
3.    Marama sa printom
Svilenkastu maramu sa interesantnim printom možete vezati oko drške torbe. Ovo je najlakši način da osvežite svoj stil odevanja damskim i retro elementima. Za proleće izaberite maramu u svetlim bojama ili sa cvetnim printom.

svilena marama i torba
4.    Jednostavni i klasični privesci
Ako Vam ne odgovaraju privesci sa plišanim likovima onda nabavite neke jednostavnije i klasičnije. Na primer metalni privesci sa kristalima, lišćem, životinjama i slično. Zakačite ih za kaiš torbe. Oni će osvežiti ne samo torbu već i Vaš celokupni prolećni stajling.

klasicni privezak i torba

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име