Učinite svoj pogled glamuroznim! Istaknite svoje oči kao nikada pre!

Kako? – Nadogradnjom trepavica!

Trepavice su jedan od neizbežnih aduta za zavođenje. Ali nažalost, neke pripadnice lepšeg pola čak ni korišćenjem odličnih i jako skupih maskara ne mogu postići onakav izgled trepavica kakv bi želele. U tom slučaju spas je u veštačkim trepavicama.

Duže trepavice daju dubinu i intenzitet vašim očima i ističu njihov prirodan izgled. Postoje mnogi načini nadogradnje trepavica ali, nažalost, mnogi od njih su razočaravajući. Evo dva najpopularnija načina za postizanje zanosnog i mističnog pogleda.

Polu-trajnom nadogradnjom trepavica u nekom salonu lepote ili korišćenjem veštačkih trepavica kod kuće.

Polu-trajna nadogradnja trepavica

Najnovija alternativa lažnim trepavicama je nadogradnja trepavica u salonu. Trepavice produžene ovom metodom mogu trajati do mesec dana. Mada, je to individualno i zavisi kako od životnog ciklusa trepavice tako i od načina održavanja i kvaliteta samog postupka nadogradnje.

Ukoliko odlučite da nadogradite trepavice polu-trajnom metodom obavezno izaberite salon u kojem se to radi stručno i kvalitetno. Sam postupak podrazumeva primenu pojedinačnih sintetičkih trepavica koje se učvršćuju na prirodne trepavice. A sve to u cilju postizanja što prirodnijeg izgleda trepavica, dobijajaući na njihoovj dužini i debljini. Profesionalano urađen postupak nadogradnje neće oštetiti vaše prirodne trepavice. Redovnim održavanjem i brigom o trepavicama, sa korekcijom u salonu na svake dve do tri nedelje, trepavice mogu trajati čak i do 12 nedelja! Uklanjanje produžetaka nikako se ne sme raditi samostalno, već taj postupak treba prepustiti profesionalcu.

 

Nadogradite trepavice samostalno!

 

U poslednje vreme se na tržištu može naći jako veliki izbor veštačkih trepavica, one mogu biti izjedna ili u pramenovima. Možete kupiti komplet trepavica sa lepkom, ali i pojedinačno lepak ili trepavice.

Savet :  Kako biste trepavice što bolje namestili kapak i same trepavice moraju biti potpuno suvi i čisti. Najpre možete svoje prirodne trepavice malo raščešljati četkicom koja je tome namenjena. Zatim, veštačke trepavice ili pramenove nanesite lepak, sačekajte par sekundi i pričvrstite trepavice uz sam rub vaših prirodnih trepavica. Nakon toga nanesite vašu omuljenu maskaru kako bi sjedinili vaše prirodne trepavice sa veštačkim. Za glamurozniji izgled možete istaći oči i „eyeliner“-om.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име