Naslovna Popularne Frizure Elegantne frizure za specijalne prilike

Elegantne frizure za specijalne prilike

0
9866
Elegantne frizure za specijalne prilike

Uzbuđeni ste svaki put kada se spremate za zabavu ili neki važan događaj. Ne znate šta da obučete i kako da sredite kosu. Elegantne frizure uvek lepo izgledaju i odlično se slažu sa jednostavnom haljinom. Elegancija i jednostavnost je dobitna kombinacija zato pogledajte koje elegantne frizure možete nositi u specijalnim prilikama.

1.    Klasična top punđa

Punđe su klasične frizure koje nikada ne izlaze iz mode. Sa top punđom jednostavna haljina Vas čini nežnom i suptilnom tako da Vam nakit uopšte nije potreban. Ovakvu frizuru možete napraviti sami kod kuće jer je jednostavna i laka. Potrebno je samo da kosa bude duga ili srednje dužine.

2.    Francuski tvist

Ovu frizuru vole da nose poznate dame na crvenom tepihu. Popularna je na venčanjima i sličnim proslavama jer izgleda jednostavno i elegantno. Francuski tvist se dobro slaže skoro sa svim haljinama i spada u glamuroznije i upadljivije frizure u odnosu na klasičnu punđu.

3.    Chignon frizure

Ova elegantna i romantična frizura je veoma popularna kod nevesta i deveruša. Chignon frizura može biti uredna ili razbarušena sa puštenim pramenovima, ali u svakom slučaju izgleda sjajno.

4.    Bočne lokne

Ukoliko niste ljubitelj vezane kose ili Vam je haljina takva da traži romantičniju frizuru sa dužom kosom opredelite se za velike bočne lokne. Potrebno je samo da napravite lokne i prebacite deo kase ili celu kosu na jednu stranu.  Na ovaj način izgledate moderno i sofisticirano.

5.    Razbarušena bob frizura

Žene sa kraćom kosom mogu da izgledaju šik i elegantno sa razbarušenom i opuštenom bob frizurom. Dovoljno je da obučete neku jednostavnu svetliju haljinu i izgledaćete fantastično i biti u trendu.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име