Marina Shifrin dvadeset petogodišnja devojka koja je diplomirala na Univerzitetu u Misuriju je odlučila da na originalan način da otkaz u firmi u kojoj je radila. Otkaz je dala  putem muzičkog videa u kome igra uz pesmu „Gone“ Kanye Westa. Spot je prokomentarisala rečima da je dve godine zbog tog posla žrtvovala svoje veze, vreme i energiju. Dosta je više i zato daje otkaz.
Samo nekoliko dana nakon prikazivanja  spota na Youtube, Marina je dobila ponudu za posao iz snova. Posao joj je ponudila ni manje ni više nego Queen Latifah u svom tok šou u četvrtak uveče u emisiji u kojoj je Marina bila gost.
Latifah je svoju gošću pitala da li traži posao i ponudila  joj da bude digitalni kontakt producent njene emisije. Marina je prvo mislila da se radi o šali jer posle onakvog otkaza niko normalan je nebi ponovo zaposlio. Latifah je rekla da je ona šef i da šefovi zapošljavaju ljude i uputila je Marinu na kratak poslovni razgovor. Na kraju je Marina  samo prokomentarisala da je ponekad izgleda potrebno bučno zatvoriti jedna vrata da bi se druga mnogo lakše otvorila.

Pogledajte video u kome je dobila ponudu za novi posao:

I video u kome je na kreativan nacin dala otkaz:

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име