Tehnički nakit može da se nosi uvek i uz svaku odevnu kombinaciju. Kada dođe jesen obično se sređuje ormar i posebno mesto u njemu zauzima jesenja garderoba. Isto tako bi trebalo da se ažurira kolekcija nakita i izdvoje oni komadi koji se mogu lepo uklopiti uz jesenje odevne kombinacije. Pogledajte kakav nakit je u trendu ove jeseni.

1.    Glomazni prsten

Prsten je savršen modni detalj koji daje poseban pečat celokupnom izgledu. Za jesen preporučujemo glomazan prsten koji sadrži tamne i tople boje koje odgovaraju jesenjim nijansama. Možete izabrati veliki prsten sa raznobojnim draguljima ili nešto jednostavniji prsten koji kombinuje zamršene detalje od metala i drveta.

2.    Velika ogrlica prepuna dijamanata i dragog kamenja

Ove ogrlice nisu jeftine međutim vredi imati barem jednu takvu u svojoj kutiji za nakit. Ovo je savršen nakit za specijalne prilike kojih ima dosta tokom jeseni. Možete ih lako uklopiti uz svečane košulje i bluze. Izgledaćete originalno i sjajno.

3.    Zlatne oklopne ili lisica narukvice

Predivna narukvica koja izgleda elegantno uz svaku odevnu kombinaciju. Dobro se slaže sa zlatnim lančićima i prstenjem. Sa njom ćete ove jeseni biti u rokerskom fazonu i izgletati moćno.

4.    Predivne viseće minđuše

Viseće minđuše imaju mogućnost da se pokreću i njišu. Sa njima izgledate retro šik, ali takođe i moderno jer se lako uklapaju sa najnovijom i najmodernijom odećom. Možete ih nositi sa puštenom kosom, punđom ili repom.

5.    Dugi lančići

Dugi, jednobojni lančići lepo stoje uz otvorene kapute i blejzere. Celokupnoj odeći daju nežnu i ženstvenu crtu naročito ako imaju neki mali ili sjajan privezak.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име