U specijalnoj emisiji „One Night Only“ gledaoci su imali prilike da čuju emotivni intervju Adele. Vešta Oprah Winfrey je uspela da od pevačice izvuče sve one pojedinosti iz privatnog života koje su gledaoci želeli da znaju.emotivni intervju Adele

Ova 2021 je za pop pevačicu bila paklena godina. Otac joj je preminuo od raka creva u maju, u martu se razvela od svog muža Simona Koneckog. Bilo je mnogo različitih komentara o načinu na koji je uspela da tako brzo smrša. Takođe, ove godine je uplovila i u novu vezu sa sportskim agentom Rich Paul. Govorila je i o svom koncertu održanom za CBS na Grifit opservatorijumu u Los Anđelesu kome su prisustvovale i njene kolege kao što su Drake, Selena Gomez, Lizzo, Melissa McCarthy. Takođe ovaj emotivni intervju Adele je iskoristila i da objavi svoj dugo očekivani novi album pod nazivom „30“ koji premijerno izlazi u petak 19 novembra.

Kao i uvek Oprah je uradila ono što najbolje zna i naterala je kraljicu balada da otkrije neke od najličnijih iskustava iz svog života , a odnose se na zategnut odnos sa ocem, bolom zbog napuštanja toksične porodice kao i sadašnju sreću što je konačno u vezi u kojoj „ voli sebe“ po prvi put. Evo šta smo saznali iz intervjua.

  • Osećala je sramotu zbog toga što njen brak ne funkcioniše

Po prvi put je javno govorila o svom braku i razvodu. Otkrila je da se osećala neprijatno zbog toga što joj brak ne funkcioniše posebno jer njih dvoje imaju osmogodišnjeg sina Angelo Atkinsa.“ Obećala sam sebi još kao dete da kada budem imala decu da ću sa svojim mužem ostati zajedno do kraja života. Bili bismo ta ujedinjena porodica“, rekla je pevačica. „ Bila sam tako razočarana zbog svog sina, ali i zbog sebe, mislila sam da ću ja biti prva koja će prestati da funkcioniše po tim prokletim šablonima“.

  • Predosetila je trenutak kada je braku došao kraj

Adele je bila u braku sa Koneckim godinu dana, ali su se pre toga zabavljali sedam godina. Jednog trenutka je odgovarajući na jedno pitanje pred svojim prijateljima rekla da nije srećna ,da ne živi već se samo muči. Zatim je spomenula tekst iz svoje pesme „Love in the Dark“ – „ Želim da živim, a ne samo da preživim“.
„Definitivno sam se tako osećala“, rekla je. „ To je bilo kada sam svojim prijateljima, koji su mislili da sam srećna, rekla da sam ja u stvari nesrećna. Svi su bili zgroženi. U tom trenutku sam i ja postavljala pitanje sebi zašto sve ovo radim“.intervju

  • Ostala je u prijateljskim odnosima sa svojim bivšim mužem

Adele i dalje živi preko puta Koneckog i priznala je da su njih dvoje u prijateljskim odnosima jer su roditelji jednog dečaka. Objasnila je da je Koneckom poverila svoj život i da je on verovatno u tom trenutku bio njena spas. „ Stabilnost koju su mi on i moj sin dali niko drugi nikada ne bi mogao da mi pruži posebno u to vreme u mom životu“, rekla je. „ Mogla sam lako da krenem nekim drugim, lukavim putevima, samodestruktivnim,jer sam bila mnogo opterećena“. „ Onda je on ušao u moj život i bio je stabilan, najstabilnija osoba koju sam do tada upoznala “.

  • Osvrnula se i na komentare o svom gubitku težine

U poslednje dve godine svi su opsednuti njenim gubitkom kilograma. Na pitanje o ovoj temi, Adele je iskreno odgovorila da je skinula oko 45kg i da je postala „sportiskinja“. Mogla je da podigne 77kg i to u periodu kada se borila sa napadima anksioznosti zbog razvoda. Verovala je svojim trenerima i u teretani nikada nije imala napade anksioznosti. Nije bila šokirana i uznemirena reakcijama ljudi na njen gubitak kilograma jer je njeno telo bilo objektivizirano tokom cele njene karijere.

  • Otvoreno je govorila o svojoj novoj veziveza

O svom novom partneru je rekla da ima mnogo kvaliteta. Da je smešan, zabavan, pametan. Upoznala ga je na poslovnom sastanku. Družili su se i sve je išlo spontano i prirodno. Sa njim je počela da bude sigurna u sebe i da voli sebe.

  • Otvorila je dušu i o odnosu sa ocem

Govorila je o njegovom alkoholizmu i o tome da nije bio dovoljno prisutan tokom njenog odrastanja. Postojala je praznina koju je ona pokušavala uvek da popuni. Priznala je da je ta „ otvorena rupa“ popunjena pre nego što je on umro. „ Pronašli smo svoj mir“, Ovim rečima je završila svoj emotivni intervju Adele.