Ako se pitate kako kombinovati ženske zimske jakne i tašne, a da one ne izgledaju monotono onda ste na pravom mestu. Predstavljamo vam tri modne kombinacije koje su veliki „ Street Style“ hit ove sezone.jakne i tasne

Bilo da volite klasične kapute u tipičnim zimskim bojama poput crne, sive ili bordo ili pak obožavate puffer jakne različitih dužina verovatno će vas zanimati kako da ih uklopite sa svojim tašnama i da postignete trendi stil ove zime. Pravi izbor torbe može odmah da celokupni vaš izgled podigne na viši nivo i da vas učini kraljicom takozvane „ Ulične mode“.Modni stručnjaci predlažu da se u kombinovanju zimske jakne i tašne unese malo više boja i tekstura kao na primerima koji slede.

1.Spoj klasike i pop bojacrni kaput

Klasični crni kaput je vanvremenski komad odeće koji bi svaka žena trebalo da ima u svom garderoberu. Veoma su praktični i imaju puno prednosti. Kao prvo, topli su tako da predstavljaju dobru zaštitu od hladnog vremena. Lako se kombinuju sa ostalom garderobom svih boja i dezena. Takođe, su idealni za sve prilike od poslovnih preko kežual pa do svečanih. Podjednako dobro stoje i uz patike kao i uz čizme i visoke potpetice. Ali ako želite da svoj stil odevanja ove zime malo osvežite nekim trendi detaljima onda slobodno uz crni kaput nosite torbu u nekoj pop boji poput crvene, žute, narandžaste, roze ili pak bele. Ovo je veoma često viđena kombinacija kod modnih blogerki.

2.Pufer zimske jakne i tašne koje se nose preko telapuffer zimske jakne i tasne

Puffer jakne različitih dužina su veliki hit već nekoliko sezona. Pored klasičnih ove godine su sve traženiji kako kratki crop stilovi, tako i duže varijante do kolena koje po svom kroju dosta podsećaju na kapute. Ovi modeli su sami po sebi veoma topli, ali i glomazni i upadljivi tako da ih nije baš lako kombinovati sa torbama. Modni stilisti preporučuju da ih nosite uz torbe sa kaišem koji ide preko tela. Pored klasičnog možete izabrati i torbe sa lanac kaišem. Torbe takođe možete birati od sportskih, takozvanih novčanik torbi koje se obično nose oko struka pa sve do elegantnijih modela sa upadljivijom kopčom.

3.Teddy kaput i torba sa teksturomteddy kaput

Teddy kaput je mekan i nežan, ali takođe veoma topao i dopadljiv. Dolazi u svim bojama i dizajnima, ali je ipak najlepši u nekoj svojoj „izvornoj“ kamel ili bež boji. To je inače nijansa koja se dobro slaže sa svim drugim bojama. Ovakve trendi kapute možete kombinovati sa torbama koje imaju naglašenu teksturu.Tekstura ne podrazumeva samo materijal već i dizajn. Na primer torbe mogu biti od pliša, sa krznenim detaljima, a kada se misli na dizajn pre svega sa on odnosi na imitaciju krokodilske ili zmijske kože ili tako nešto slično što torbi daje posebnu dimenziju i luksuzniji izgled.