Ako ste ljubitelj jednostavnih i klasičnih dizajna noktiju onda ste na pravom mestu. Predstavljamo Vam francuski manikir za leto 2021 godine.french nokti

O istorijatu frenč noktiju smo već pisali. Nastali su u Holivudu kada su se reditelji žalili na vreme koje se utroši dok glumice promene boju noktiju i usklade je sa bojom garderobe koju su menjale tokom snimanja različitih scena. Njegov izumitelj je bio Jeff Pink, predsednik i izvršni direktor kompanije Orly International. On je došao na ideju kako da napravi boju noktiju koja će odgovarati svim odevnim kombinacijama. Upotrebio je beli lak na vrhovima prstiju, a preko toga je nanosio providni lak u boji kože. To je bilo 1975 godine i tada nije postojao beli lak za nokte već ga je Jeff sam pravio. Jeff je potom otišao u Pariz gde su njegov izum nosile manekenke na modnim revijama. Novac koji je dobio je uložio u biznis i počeo je da proizvodi beli lak i lak u boji kože. Svoj set lakova i ceo pronalazak je nakon povratka u Ameriku nazvao francuski manikir.

Od 1978 godine ovaj stil lakiranja noktiju je bio dostupan svim ženama i one su ga rado birale i nosile jer je bio i ostao odraz elegancije i jednostavnosti. Od tada do danas je pretrpeo neke izmene jer se prilagođavao potrebama savremenih žena. Te izmene se pre svega odnose na upotrebu još nekih boja, motiva i ukrasa. Da ne dužimo pogledajte najlepši francuski manikir za leto 2021 godine, inspirativni dizajni koje možete već sada isprobati jer će sigurno vaš manikir kao i celokupni stil podići na viši nivo.

1.Žuti vrhovifrancuski manikir za leto 2021 zuti vrhovi

Da bi vaši nokti delovali zabavnije, ali opet zadržali u osnovi taj frenč šmek umesto bele boje na vrhovima dodajte upadljivu i tipično letnju žutu nijansu laka za nokte. Ovakav odabir najbolje izgleda na dužim noktima.

2.Roze francuski manikir za leto 2021roze francuski manikir za leto 2021

Za sve one devojke i žene koje vole roze lak za nokte postoji rešenje da i uz pomoć ovog laka naprave frenč nokte. Potrebno je da baza noktiju bude u roze nijansi, a da vrhovi ostanu u beloj boji. Takođe se preporučuje, za efektniji izgled, da vrhovi imaju oblik polumeseca.

3.Dodir zlatadodir zlata

Dodir zlata će sigurno obogatiti i učiti glamuroznijim vaš francuski manikir. Obojite nokte u nežno ružičastoj boji koja odgovara boji vaše kože. Zatim blizu vrhova dodajte liniju sa lakom u boji zlata ili za dramatičniji izgled utapkajte zlatne šljokice idući od vrha ka sredini nokta.

4.Francuski manikir za leto 2021 u različitim bojamafrancuski manikir za leto 2021 razne boje

Još jedan način da osvežite i obogatite klasični frenč stil noktiju jeste da na vrhovima nanesete različite boje. To znači da svaki nokat ima drugu boju na vrhu. Ovo je savršen letnji manikir sa takozvanim duginim bojama koje su sada veliki hit. Vaši nokti će izgledati razigrano i zabavno, a opet ćete moći da ih uklapate uz sve odevne kombinacije.

5.Pastelne bojepastelne boje

Princip je isti kao i kod predhodnog primera stim što se umesto osnovnih boja koriste pastelne za vrhove. Pastelne nijanse se takođe smatraju neutralnim pa su samim tim uklopljive uz sve. Možete izabrati jednu, dve ili više pastelnih nijansi to je već vaš izbor. Za slatki efekat dodajte im malo sjaja na vrhovima.

6.Ugaoni francuski manikir za leto 2021ugaoni francuski manikir za leto 2021

Kao što vidite ovaj klasični stil lakiranja noktiju vam daje dosta prostora za inovacije i improvizacije. Za početak, pored vrhova možete naneti beli lak i na jednoj strani nokta blizu ugla čime dobijate prelepi ugaoni stil koji opet zasija u punom sjaju na dugim noktima.

7.Šljokice i perlesljokice i perle

Nail art umetnost je zaista napredovala poslednjih godina. Ima toliko prelepih dizajna kojima se ne može odoleti. Ovo je nešto svečaniji dizajn koji takođe podrazumeva šljokice u metalik boji , ali i perle. Cilj je da sijaju i da privlače pažnju.

8.Nakitfrancuski manikir za leto 2021 nakit

Pored šljokica i perli još jedan način da nokti zasijaju i izgledaju glamurozno i univerzalno jeste da im dodate malo nakita. To mogu biti biseri ili neki drugi kamenčići. Poređajte ih kako kod poželite. Možete izabrati jedan ili dva nokta ili možete sve nokte ukrasiti i upotpuniti nakitom. Cilj je da je vrh beo, a osnova u providnoj bež boji kao kod klasičnog francuskog manikira.

9.Francuski manikir za leto 2021 u dve ili tri bojedve tri boje

Umesto bele za vrhove izaberite kombinaciju dve ili tri boje. Na primer žutu, narandžastu, crvenu. Veoma je bitno da napravite upadljivi i efektan luk.

10.Neonske bojeneonske boje

Neonske boje lakova za nokte su ove godine veliki trend. Možete ih iskoristiti već ovog leta kao deo francuskog dizajna noktiju. Igrajte se i pronađite svoju kombinaciju neonskih boja kao i različite oblike odnosno lukove koji će zahvatiti vrhove noktiju.

11.Nail artnail art

Ovaj stil lakiranja noktiju nudi mnoštvo opcija za isprobavanje. Ako imate kraće nokte onda isprobajte nail art u kombinaciji sa frenč noktima. Da biste zadržali minimalizam neka nail art bude prisutan na istim noktima.

12.Reverse ili obrnuti francuski manikirreverse francuski manikir

Kao što i samo ime kaže, radi se o obrnutoj situaciji. Umesto da se akcenat stavlja na vrh nokta ovde je akcenat na dnu nokta. Takođe napravite pri dnu oblik polumeseca sa bojama ili kombinacijama boja koje god vi želite.

13.Iridescentni lakoviiridescentni lakovi

Ovo je nešto komplikovaniji manikir koji podrazumeva upotrebu veoma popularnih, trajnih iridescentnih lakova za nokte. Ovaj moderan frenč stil podrazumeva četvrtasti oblik koji uključuje i vrh nokta.

14.Metalikmetalik

Ako ste probali metalik zlatnu onda isprobajte i metalik srebrnu boju laka za nokte. Naglasite metalik vrhove da biste dobili taj moćni i glamurozni efekat na vašim noktima.

15.Ombre francuski manikir za leto 2021ombre francuski manikir za leto 2021

Ako ste ljubitelj ombre pramenova onda će vam se dopasti i ombre nokti u kombinaciji sa frenč manikirom. Kao što vidite bez obzira da li su vam nokti dugi ili kratki uvek možete na njima napraviti prelepe, a opet svestrane dizajne i motive i to miksovanjem klasičnih i modernih stilova lakiranja noktiju.