Svake godine se pojavljuju neke nove moderne frizure koje postaju izuzetno tražene kod dama širom sveta. Međutim mnoge dame i dalje nose klasične frizure za koje se slobodno može reći da su postale vanvremenske i da nikada neće izaći iz mode. Pogledajte o kojim je frizurama reč.
1.    Piksi frizura sa šiškama sa strane
Piksi frizure su poslednjih godina postale jedne od najpopularnijih kratkih frizura. Postoje različite vrste piksi frizura, ali je ova sa šiškama sa strane najtraženija i sigurno će se još dugo nositi.

 piksi frizura sa bocnim siskama
2.    Duga kosa sa tupim šiškama
Tupe šiške su u trendu već nekoliko sezona. One najlepše deluju u kombinaciji sa dugom kosom. Ova sofisticirana i glamurozna frizura po mišljenju mnogih dama nikada neće izaći iz mode.

duga kosa sa tupim siskama
3.    Bob frizura sa dužim bočnim delom
Bob frizure takođe spadaju u vanvremenske frizure. Ova bob frizura sa dužim bočnim delom odgovara damama sa okruglim i četvrtastim oblikom lica kao i sa blago talasastom i ravnom kosom.

bob sa duzim bocnim delom
4.    Duga talasasta kosa
Boho talasi su popularni ove godine. Duga talasasta kosa izgleda elegantno i ženstveno i nikada neće izaći iz mode.

duga talasasta kosa
5.    Klasična piksi frizura
Kratka i slojevita piksi frizura izgleda neodoljivo i seksi i uvek će biti onih smelih dama koje će je rado nositi.

 klasicna piksi frizura
6.    Duga slojevita kosa
Duga slojevita talasasta frizura izgleda u isto vreme i klasično i moderno. Slojevi lepo uokviruju lice i ističu ono što je najlepše na njemu.

duga slojevita kosa
7.    Duga ravna kosa
Duga ravna kosa kao i slojevita spada u vanvremenske frizure koje će dame uvek nositi. Sa razdeljkom na sredini podseća na hipi stil.

duga ravna kosa
8.    Duga kovrdžava kosa
Neke dame imaju ravnu a neke kovrdžavu kosu. Samim tim i kovrdžave frizure će se uvek nositi. Bitno je samo da kovrdže budu sitne i negovane.

 duga kovrdzava kosa
9.    Frizura srednje dužine
Frizure srednje dužine uglavnom nose starije dame. Međutim slojevita midi frizura sa ređim šiškama izgleda ženstveno i mladalački tako da je slobodno mogu nositi sve dame bez obzira na godine.

frizura srednje duzine
10.     Shaggy seksi talasi
Još jedna vanvremenska frizura srednje dužine sa nežnim talasima koji uokviruju lice i daju mu mladalački izgled.

shaggy frizura
11.    Asimetrična bob frizura
Victoria Beckham je na početku svoje karijere nosila ovakvu frizuru. Danas su asimetrične bob frizure ponovo aktuelne pogotovo u zanimljivim nijansama.

asimetricna bob frizura
12.    Duga ravna kosa sa šiškama
Pored talasaste kose sa tupim šiškama u klasične i frizure koje će se uvek nositi spada i duga ravna kosa sa tupim šiškama.Ova frizura izgleda seksi i glamurozno.

duga ravna kosa sa siskama
13.    Duga kosa sa šiškama sa strane
Šiške se uz dugu kosu zaista mogu nositi na različite načine. Jedna od traženih frizura je i duga kosa sa bočnim šiškama. Izgleda nežno i ženstveno i licu daje poseban sjaj.
 duga kosa sa bocnim siskama

14.    Bob frizura sa šiškama
Još jedna vanvremenska i izuzetno lepa bob frizura podrazumeva krajeve koji oko vilice uokviruju lice i šiške koje su sa jedne strane malo ređe. Preporučuje se damama sa licem u obliku srca. Ovo je takođe jedna od onih frizura koje vizuelno podmlađuju.

bob sa siskama

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име