Pored klasičnih teget farmerki, koje nikada neće izaći iz mode, ovog proleća i leta veliki hit će biti i farmerke u boji. Radi se o bojama koje su popularne ove sezone a to su bordo, maslinasto zelena, pastelne boje, bela. Pogledajte na koje sve načine možete farmerke u boji kombinovati sa ostalom garderobom.
1.    Maslinasto zelene farmerke
Za maslinasto zelenu boju se smatra da predstavlja novu crnu boju ove sezone. U skladu sa tim su i prodavnice širom sveta prepune garderobom u ovoj boji. Pored uskih maslinasto zelenih farmerki izuzetno su tražene i jakne u ovoj boji. Kao kežual varijantu ove farmerice možete kombinovati sa jaknom u istoj ili sivoj boji i belom bluzom. Za poslovne prilike nosite maslinasto zeleni džins uz visoke potpetice ili čizmice do članka i bluzom sa odgovarajućim cvetnim printom. Maslinasto zelena se slaže uz klasične teksas jakne, karirane košulje, crno bele pruge i tako dalje.


2.    Marsala uske farmerke
Marsala ili snažna boja vina je proglašena za boju 2015 godine. Farmerke u ovoj boji su odlične za stvaranje modernih, elegantnih i sofisticiranih kombinacija naročito u paru sa mekšim bojama kao što su svetlo plava, tamno roze i bež boja.


3.    Pastelno roze farmerice
Pastelne boje su u trendu već nekoliko sezona. Međutim farmerke u pastelno roze boji su tražene jer su idealna zamena za belu boju kada dođe toplije vreme. Možete ih nositi uz plavu bluzu sa dugmićima ili nekim interesantnim grafičkim crno belim printom.


4.    Kobalt plave farmerke
Ako ne želite da nosite džins u svetlijim bojama onda se uvek možete opredeliti za farmerke u kobalt blavoj boji. One skoro svima lepo stoje i vizuelno izdužuju noge. Lako se kombinuju sa ostalom garderobom i modnim detaljima.


5.    Bele farmerke
Bela boja je u trendu ove sezone i to naročito od glave do pete. Za bele farmerice važi pravilo da odgovaraju toplijim danima i lepo se kombinuju sa ostalim kako svetljim tako i tamnijim bojama. Samim tim se mogu nositi u različitim prilikama. Idu i uz patike, sandale sa visokom štiklom, ali i uz ravne baletanke. Za ovo proleće i leto se preporučuju bele farmerice koje prijanjaju uz kukove, do kolena su uske a onda se postepeno šire. Možete ih nositi u pariškom stilu u kombinaciji sa prugastom bluzom.


6.    Crne farmerice
Prošle jeseni su bile popularne crne farmerice. Međutim one će se nositi i ove godine. Vizuelno izdužuju i slažu se sa svim ostalim bojama i materijalima. Preporučuje se da ih nosite u rokerskom fazonu uz grafičke majice, ray-ban naočare za sunce i čizmice do članka.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име