Ne brinite ako se nađete u “krizi” sa vremenom oko frizure. Na sreću, ove sezone je širok spektar mogućnosti za vašu kosu: kratka ili duga, ravna ili talasasta, punđa ili pletenica… Sve je prihvatljivo.
7

Svi želimo da naša kosa izgleda zdravo, a u isto vreme i “šik” sa stilom”.

3
Nema potrebe više da ustajete rano, kako biste sredile vašu kosu. Verovatno ste više puta same sebi napravile frizuru dok ste u pidžami, bez povoda? Posle pranja kose uz par kapi ulja za kosu, izvukle ste odlične “talasaste” pramenove? Odlično, to su samo jedne od ideja kako možete same, bez puno truda, svoju kosu učiniti “šik”.

9

Trend koji dolazi sa stilom je kombinacija “tekstura”.
Igrajte se sa naelektrisanim “talasima” i ultra pravim pramenovima vaše kose. Takođe, možete napraviti kreacije, mešanje različitih vrsta pletenica, uključujući skupljanje u punđe.

10

Pribor za vaše frizure, pored gumica za kosu, češlja i četke, uključuje i razne dekoracije. Od lišća, cveća i igle, možete napraviti razne ukrase, pletenice, krune i imaćete svežu frizuru.

11

Zašto se ne bi usudile napraviti “turban”? Eva Mendes je jedan od predstavnica tog trenda.

8
Ako imate nedoumice što se tiče izgleda vaše frizure, bilo da je reč o kratkoj ili dužoj kosi, pronađite odgovarajući stil kroz istaknute slike.

1

Kraća kosa nastavlja snažno da nudi nove ideje.

4

Frizure sa  “stilom”,  odlično rešenje u svakom momentu

5

Dođu dani kada je napolju vlaga i ne znamo šta da radimo sa kosom, jer vreme radi protiv naše volje. Prilagodite se situaciji, uzmite sprej i lak za kosu, očešljajte je i dobićete elegantan, jednostavan izgled.

2

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име