Da biste napravili romantičnu frizuru za Dan zaljubljenih ne morate odmah ići kod frizera. Možete sami kod kuće pokušati da napravite ove slatke frizure koje se uglavnom zasnivaju na pletenicama, repovima i detaljima u kosi koji su u trendu ove sezone. Pogledajte o kojim je frizurama reč.
1. Romantični konjski rep
Konjski rep je jednostavna frizura koja se brzo pravi. Za Dan zaljubljenih natapirajte kosu , prebacite je sa strane i vežite u niski konjski rep. Možete kombinovati konjski rep sa tankim pletenicama u predelu šiški ili sa strane. Takođe je za ovaj dan prikladan i cheerleader konjski rep i to naročito uz outfit sa golim ramenima.


2. Srce u kosi
Srce se pravi na polupodignutoj kosi koja je u trendu ove sezone. Izgleda komplikovano, ali je u stvari jednostavno. Možete ga napraviti uz pomoć dva repića ili dve pletenice. Za pravljenje ovog srca će Vam još biti potrebne gumice i šnalice.  Inače srca napravljena od kose su veliki hit ove sezone širom sveta.


3. Cvet u kosi
Cvet kao detalj u kosi uvek lepo izgleda. Međutim ovoga puta se radi o cvetu napravljenom od kose. Potrebno je samo da ispletete pletenicu, malo je raširite i uvijete da biste napravili oblik cveta.


4. Punđe
Postoji veliki broj raznovrsnih punđi, ali za sve njih važi pravilo da predstavljaju elegantne i romantične frizure idealne za Dan zaljubljenih. Punđe se lepo slažu sa pletenicama i detaljima kao što su cveće, ukrasne šnale, rajfovi i slično. Možete se opredeliti za nisku punđu sa strane ili klasičnu balerina punđu.


5. Puštena kosa
Ako imate kosu srednje dužine pustite je i šiške sa strane zakačite ukrasnom šnalom ili stavite cvet u jarkoj boji kao što je boja ciklame. Dugu kosu možete presom uviti i napraviti predivne romantične lokne.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име