Rolke važe za svestrani komad odeće koji je izuzetno popularan ove sezone. Udobne su, tople i mogu biti deo jedinstvenih i modernih outfita. Lepo stoje uz suknje, pantalone, farmerice, ali i ispod haljina, blejzera ili kaputa. Pogledajte Kako se mogu nositi rolke Ukoliko želite da Vaše odevne kombinacije sa rolkama podignete na viši nivo pogledajte sledeće savete.
1. Rolke i duži lančići
Pošto je rolka uska oko vrata ona lepo stoji sa dužim lančićima koji imaju upadljive priveske. Poželjno je da privezak pada malo iznad pupka jer na taj način se gornji deo tela vizuelno izdužuje što je bitno kod dama koje imaju okruglo lice ili kraći torzo.


2. Rolka i torbica za rame
Ukoliko niste ljubitelj lančića onda nabavite torbicu sa interesantnim kaišem od lanca ili krzna i prebacite je preko glave. Na taj način ćete razbiti monotoniju i izgledati moderno u svojoj omiljenoj rolci.


3. Rolka i prsluk
Ovo je vanvremenska i prelepa kombinacija pogodna za sve prilike. Možete izabrati prsluk koji je u suprotnosti sa bojom rolke na primer crna rolka i beo ili bež prsluk. Za monohromatski outfit izaberite rolku i prsluk u različitim nijansama jedne iste boje.


4. Rolka i minđuše
Svoju odevnu kombinaciju sa rolkom uvek možete obogatiti efektnim minđušama. To mogu biti viseće ili takozvane luster minđuše, ali i veće minđuše sa dijamantima. Podignite kosu kada nosite minđuše u kombinaciji sa rolkom.

5. Rolka i marama
Još jedan interesantan način da obogatite svoj outfit sa rolkom jeste da je nosite zajedno sa maramom. Ovo je stilski trik koji Vam omogućava šik izgled, ali i dodatnu toplotu naročito tokom zimskih dana.


6. Rolka i broš
Ovo je jednostavan i zabavan način da svoj izgled sa rolkom podignete na viši nivo bez mnogo truda i novca. Izaberite broš u pop boji koji dopunjuje Vaše odelo. Ne morate ga stavljati direktno na rolku već možete i na druge komade odeće koje nosite preko rolke kao što su kaputi, jakne ili ogrtači.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име